Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 09:02 - Училище по щастие
Автор: victoriavselena Категория: Бизнес   
Прочетен: 4430 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какво представлява "Училище за щастие"?

Ние всички, с желание или не, сме ходили на училище и сме престоявали там немалък брой години. Усилено сме изучавали  различни предмети, поддавайки се на твърдението, че "който учи – той ще сполучи". Но още със завършването му сме установили, че  в ежедневието си използваме само малка част от това, което сме учили, а математиката ни трябва колкото да не ни мамят с рестото.

Прието е да се смята, че в момента, в който сме станали пълнолетни вече сме достатъчно зрели да взимаме самостоятелно решения. На тази възраст ставаме от чиновете и смело тръгваме на път да "търсим щастието" си. Но поемайки по пътя, разбираме, че всъщност не сме готови за срещата си с него, че не знаем какво е щастие, какво може да ни направи щастливи и за това често  се загубваме и колебаем по пътя си. Оказва се, че в училище не сме изучавали   наистина важните уроци за живота.

И точно това са темите по които разговаряме в курсовете на Училище по щастие – отношения с родители, отношения с децата ни, със съпруг/а, общуване с роднини, приятели, колеги и близки, отношенията ни с времето ни и парите ни, отношения със здравето си и тялото изобщо и т.н. Т.е  разговаряме за истинските неща от живота по начин и методология, които допринасят за една истинска трансформация в съзнанието на клиентите, което естествено води до различни действия и от там до желаните от тях резултати.

Ние, от Училище по щастие, вярваме, че можем да бъдем истински щастливи само при синхронно и хармонично развитие на всички области на живота. За това тук се съчетава духовното и материалното, счетоводството и медитацията, точността на цифрите и безкрайноста на възможностите ни, тяло и дух, светлина и безграничност с яснотата при планиране на време и пари, теория и практика.

Трансформативно изменение на съзнанието е само поставяне на ново начало, но  само пренасяйки на практика наученото, можем да изменим веригата от мисли – думи –дела - резултати и от там да постигнем изменение на обкръжаващата ни действителност.

В курсовете на Училище по щастие, се получават ясни, точни и практични инструменти и средства, които добринасят за поставянето на основата на нова и прекрасна действителност.

Курсовете на Училище по щастие са подходящи само за хора, които са готови да поемат отговорността на живота си в свои ръце и желаят да живеят един по-прекрасен, красив и щастлив живот.

А вие такива ли сте?

До нови и скорошни срещи.


Напомням ви, че през месец май ние организираме поредица от срещи, лекции и семинари, за да дадем въможност на желаещите да се запознаят по-отблизо с дейността на Училище по щастие.



Тагове:   училище,   щастие,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ivesa - Заинтригува ме това училище...
14.04.2010 21:07
Ще чакам възмоността да се запозная с дейността му.Поздрави!:)))
цитирай
2. victoriavselena - Добре дошла
15.04.2010 08:37
Виждам чу имаме доста общо. Радвам се, че се намерихме. През м. май ще провеждаме лични и групови срещи. Програмата ще публикувам и тук в блог, но може и да ми пишеш на мейл - victoriacoach@gmail.com
Благодаря и прекрасен ден.
цитирай
3. victoriavselena - Обещание
24.05.2010 10:32
това, което обещах вече е действителност. Проведох 2 тридневни семинара, участие в радио Хоризонт, репортаж в БТВ, статия за нас в списание, презенация и сега ме очаква още една, още едно участие в телевизията. Така че..имаш възможност да се запознаеш от близо с нашето Училище.
цитирай
4. анонимен - щастлив след загуба на близък-възможно ли е това?
27.05.2010 11:56
Как да стана същия весел и жизнерадостен човек,амбициозен ,и целеустремен в миналото, когато живееш с болката от загубата,в самота, която в миналото не ти е била позната,живот без цели/действителността на един възрастен човек,почуствал се не необходим,смачкан от факта че си живял достойно,достигал си върхове в кариера,възпитал добро дете,а сега се срамува да каже че средствата не стигат дори за необходимите лекарства,камо ли за някакви удоволствия/Питам как да стане това?
цитирай
5. victoriavselena - До ном. 4
09.07.2010 18:31
Радвам се, че ми писа. Искам да те поканя да ми пишеш и на моят мейл - victoriacoach@gmail.com - има за какво да поговорим. Всичко е възможно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554606
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697