Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2008 10:02 - Позволено ми е
Автор: victoriavselena Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3885 Коментари: 5 Гласове:
0



След няколко дни и по-точно в понеделник, 28.07 .08 имам рожден ден.  Този път съм решила, че аз ще си го направя незабравим за мен. Как? Първо ви разказвам за това. Как ще знаете, че имам празник, ако аз не ви кажа? Имало е години, през които изпитвах приятелите си чрез това дали помнят дата на рождения ми ден . Чаках. Ако ми честити – приятел, ако е забравил – не е приятел.Странен метод за тестване. Някои още го правят. На мен ми мина. Казвам си, подсещам. И за подаръците си казвам. Майка ми ми подари курс по рейки.Аз си го поисках и това много ме зарадва. Сестра ми – лаптоп. Дъщерите ми – това че ме избраха за майка е огромен порадък за мен.

Влязох в медитация и помолих Господ за подарък.Подарък на божествено ниво. Само след няколко секунди пред заблестяха огромни букви с надпис ПОЗВОЛЕНО МИ Е!

Настина никой, никога не ми казвал какво ми е позволено. Винаги са ми казвали какво ми е забрането. А толкова много неща са ми били забранявани по най-различни причини. Развълнувах се от огромния подарък. От тогава всеки ден си разрешавам различни неща, които са ми забранявали от ранното ми детство и забраните са останали в съзнанието ми.

Позволено ми е да тичам, да вдигам шум, да отговарям на възрастните, да казвам „Не”, дори на мама, да не ставам в автобуса, да не си изяждам всичко в чинията, да говоря, да не се връщам от училище направо в къщи, да не отговарям на телефона, да викам, да използвам тялото си и да изпитвам удоволствие от това.

Позволено ми е да имам нещо, което другите нямат. Позволено ми е да ми хубаво, дори, когато не всички са доволни от това. Позволено ми е да се чувствам добре. Позволено ми е да разказвам на хората за това, което става в къщи. Позволено ми е да говоря за секс, пари и смърт. Разрешавам си да се смея на глас, да привличам внимание. Позволено ми е да си каня прятели в къщи и когато мама  е няма. Да не си оправям леглото всеки ден. Да излизам гладна от къщи, да закъснявам, да се обаждам. Да правя неприлични неща, като например да се усмихвам на непознати.

Прекрасно е да си на петдесет. Чудесна възраст за начало. Чудесна възраст за да започна да живея.

Позволено ми е да ви разкажа, че Господ ме обича и ми дава прекрасни подаръци. Позволено ми е да ги споделя с вас. Това, което бих искала да ви раздам (почерпя) по случай своя празник е своята безкрайна любов, безусловна прегръдка, чиста усмивка, светъл поглед и безгранична вяра, че всичко е възможно и светът е прекрасно място за осъществяване на мечтите ни .Поръчвайте си подаръци, но ги обмислите точно, защото вероятността да ги получите, наистина е голяма.

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. silencemurmur - Приятна подготовка
25.07.2008 20:10
за рождения ти ден. Господ ме не пита дали му позволявам. Правя без позволение и аз.

весел празник

Silence
цитирай
2. karanikolov - Мното свежо
25.07.2008 21:41
Благодаря ти.
:)
цитирай
3. rotazia - Много обнадеждаващо !
28.07.2008 08:56
Много обнадеждаващо !
цитирай
4. neptunche - Aз прочитам това точно на 28.07- както винаги все закъснявам , но...
28.07.2008 13:06
Честит Рожден ден!!!
Все толкова лъчезарна и вярваща в живота!!!!!!!! Всичко , всичко най!!!
цитирай
5. анонимен - 28.07
19.12.2010 10:02
:)Чак сега разбирам защо толкова често честа блога Ви и всичко в него ми харесва.Родени сме на една дата с малка разлика в годините.В момента съм на 44г,а рожденният ми ден през 2008г беше незабравим и макар с две години и нещо по-късно Ви пожелавам Достатъчно от всичко,което поискате.Желая Ви благоденствие от все сърце!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545319
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697