Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2009 07:56 - ДЕВЕТОТО ОТКРОВЕНИЕ: ПОЯВАТА НА ЕДНА НОВА КУЛТУРА
Автор: victoriavselena Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 915 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 20.12.2009 17:29


Докато ние всички се развиваме по посока на пълното осъществяване на духовната си мисия, технологичните средства за осигуряване на съществуването ще станат напълно автоматизирани, а хората ще съсредоточат цялото си внимание върху синхронния принцип на духовно развитие. Това развитие ще помогне на хората да достигнат все по-високи енергийни нива и състояния, докато най-сетне нашите тела се трансформират в духовната си форма и обединяват това измерение на съществуването с измерението на отвъдния живот, поставяйки по този начин край на цикъла на раждане и смърт.

Като се установи постоянна връзка с вътрешния първоизвор на Божествена енергия и се поддържа непрестанен стремежът за осъзнаване духовната мисия на човечеството, културата ще продължи да се преобразява. Деветото откровение представлява разбиране за еволюцията в културата.

Специалисти предричат, че през двайсет и първи век в културата ще настъпят толкова бързи промени, че ние ще започнем да сменяме работата и дори професията си многократно в рамките на един човешки живот. Благодарение на компютрите и други технически достижения ние ще оставим технологическата ера зад гърба си и ще навлезем в информационната ера. В центъра на нашето внимание вече няма да бъде това все повече и повече да създаваме потребните на цивилизацията продукти, а по-скоро бързата ориентация какво да се създава, кога и как по-бързо да се създава.

Продължавайки да еволюираме духовно, ще усвоим във все по-голяма степен автоматизацията на основните средства за производство и всеки индивидуално ще може да съсредоточи вниманието си върху своето духовно предназначение. Вслушвайки се в своята интуиция, ще се научим да бъдем на точното място в точното време, така че да предложим своята единствена и самобитна истина на другите. И ще се отплащаме за получената синхронна информация на онези, които ни я предоставят. Когато автоматизацията бъде завършена, даването като духовен процес ще стане доминиращата структура на икономическия живот.

Тогава животът ще бъде напълно съсредоточен върху личната еволюция, провеждана посредством синхронни взаимоотношения с другите хора. Постигайки все по-високи нива на енергия по пътя на развиването на нова "междуличностна етика", нашето тяло все повече ще увеличава нивото си на енергийна вибрация, докато се превърнем в напълно духовни същества още тук, на планетата Земя. Когато това стане, ние ще живеем не само във физическото измерение но в същото време и в измерението на отвъдния живот. По този начин двете измерения ще се обединят в едно и така цикълът на раждане и смърт ще достигне до своя край.

 



Тагове:   откровение,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - okPajrGnukQpBlvXLdx
24.05.2011 09:19
That's 2 clveer by half and 2x2 clever 4 me. Thanks!
цитирай
2. анонимен - QhgLUxaymaAK
24.05.2011 15:39
B6sCeK <a href="http://elfzrmqtztke.com/">elfzrmqtztke</a>
цитирай
3. анонимен - wLTJzXPKgdFPhAqKaNz
25.05.2011 18:35
fbH9zO , [url=http://bxjojxbriwwj.com/]bxjojxbriwwj[/url], [link=http://mucpmqwnlfgm.com/]mucpmqwnlfgm[/link], http://ndjnpxmszcni.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545613
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697