Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2009 09:33 - Длъжникът – 23
Автор: victoriavselena Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 901 Коментари: 2 Гласове:
3



В живота му имаше още един вид задлъжения, с които не бе съвсем наясно – тъй наречените "семейни" задължения. Или иначе казано сексуалните отношения със съпругата му (а и не само). На кратко казано – секс. Много и разбъркани емоции го заливаха при мисълта за секс, но най-вече вина и обърканост.

Нещо, което бе започнало така красиво в началото се бе превърнало в задължение, придружено със сива скука и примирение. Какво да се прави,  така е при всички. Да, ама той не искаше да е така. Може би си падаше малко романтик, ама искаше да го прави красиво и със страст. Всъщност като се замислеше, такава страст бе изпитвал не веднъж, но то бе много отдавна, докогато още не бяха му "отворили очите" с онази лекция в училище за полова грамотност. Един мъж, появил се от незнам къде си, им говореше за полова зрялост, за въздържание, сдържаност, хигиена. Всички се хилеха глупаво и си намигаха "ха, сега мераци, а?" Той не разбираше, но се хилеше с другите. Не искаше да го смятат за глупак. Няма да им се дава, я? Смееше се и се подиграваше на приказките на лектора заедно със всички други, ако не и повече. Може би и до днес си беше останал онзи хлапак, който се страхуваше да не го хванат в сериозно отношение към секса. И към жена си се отнасяше така – пренебрежително и подигравателно. Това запазваше мъжкото му достойноство като и същевремемно успяваше да скрие слабостите му. А кои бяха тези толкова дълбоко скрити слабости? – страховете му, завистта, объркаността, пошлостта, най-вече страха от подигравките на другите. Да, тези подигравки, тези жестоки думи казвани по негов адрес го тормозеха  и до сега.

Много неща в живота на мъжа зависеха от "оная му работа". Тя все нещо ги занимаваше – местоположение, размер, активност, честота, брой на изпълнения, вид мацки, привличане, сексуално ориентиране... абе какво да ги изрежда – много са. Спомни си, какъв ужас беше, когато се усети, че онзи голия в общата баня в казармата го възбуди. Голям кошмар беше. Това беше една от големите му тайни. Дали не беше обратен? Всички тези съмнения, тези въпроси без отговор. Тормоз. Голям тормоз. А недай си боже, да не се получи. Такъв срам още не бе преживявал, ама самата мисъл за това го блокираше. Там долу в ниското, в самото начало на тялото му бе телесния му орган, в който беше концентрирано основна част от егото му. Чуствително място, няма какво да се спори. Свръхчуствително. Но как се бе превърнал в длъжник и в секса, това не можеше да разбере.

Голяма бъркотия настана в главата му. Като че ли бе натиснал някакъв бутон и го заляха хиляди мисли наведнъж.

Едно му беше ясно, искаше промяна, искаше свобода, искаше да освободи секса от задължения, искаше любов чиста от дългове, искаше отношения, в които може да изразява свободно своите желания без да се страхува от подигравателния глас в главата си "Хайде бе, пак мераци"!




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. romanov - Явно има комплекс за малоценност?
19.08.2009 09:50
Появява се както при изявените "мъжкари", така и при по-крехките натури. Вид стрес може би от грешно казано или разбрано от партньора. И мисля, че не е валидно само и единствено за мъжете. Но признвам нямаммного опит:)
Тук сигурно ще има и по-експертни мнения:)
цитирай
2. victoriavselena - радвам се, че нямаш опит
19.08.2009 09:53
Но признвам нямам много опит:)
Целта е все по-малко мъже да имат опит в попрището на длъжниците. Благодаря за коментара.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554474
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697