Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2009 08:25 - Медитация за изпращане на 2009 година и посрещане на 2010
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 3798 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 30.12.2009 08:33



 Училище по щастие

Виктория Леви-Реувен

Треньор по щастие

victoriacoach@gmail.com

 

 

 

"Щастието е преди всичко състояние на духа. То е различен начин да погледнем на света. То идва при нас само ако страстно сме го пожелали, съгласно закона за привличането и хармонията, който управлява света." / Дугпа Ринпоче/

 

 

Медитация

за изпращане на 2009 година и посрещане на 2010

 

Седнете удобно, така че мисълта за тялото да не ви занимава.Затворете очи, вдишайте дълбоко въздух през носа, избройте бавно до 4 и издишайте въдуха през носа. Преставете си, че въдуха заедно с чиста златиста светлина навлиза през ноздрите ви, преминава през челото, изчиства мислите ви, плъзга се през темето и се стича по гръбначния ви стълб. Изпълва корема ви с мека златиста светлина, като по пътя си изчиства всичко отрицателно и ненужно. И го освободете през носа към необятната Вселена. Повторете няколко пъти.

Сега, както сте със затворени очи си представете, че пред вас гори огромен огън


image

Застанете мислено пред този огън и изхвърлете всичко, което сте влачили до този момент и вече не ви е нужно.

Изхвърлете в огъня стаданията си, болките, болестите си, мъката си, отрицателните емоции, старите и ненужни вредни навици, застоялото ви мислене, ващата закостенелост, гнева си, нещастията си, горчивия ви опит, всички пречки, трудности. Захвърлете разочарованията си, бедността,обидите, дълговете си, безпомощта си, безсилието, всички ядове и тревоги, всички лоши спомени, всичко, което ви натъжава и тормози. Изхвърлете в пречистващата сила на огъня всичко, което не искате и ще вми бъде ненужно и тежко през новата 2010 година. Всичко, което поради незнание сте мъкнали години наред със себе си. Хвърлете го. Нека огънят да го погълне и унищожи. Това вече не ви трябва. Вие сте поели нов път, път на прогрес, на развитие, на щастие и успехи.

Освободете се от тежкото, трудното, ненужното страдание. То вече не ни помага. До тук. Повече то няма място при вас. Вие сте по пътя на щастието си.

Обърнете се с гръб към огъня и погледнете напред. Този прекрасен широк път който води през 2010 година е вашият път. Пътят на вашето щастие. Пуснете музиката по долу. Услушайте се се. Огледайте се. Това е вашият свят. Вашият истински свят. Свят на надежда, на веселие, на щастие, на успехи, на победи, на лекота, на богатство, на благополучие, на благоденствие, на благодарност.

Така изчистени от огъня поемете по пътя си. Той е ваш и ще ви заведе точно до мястото, за което сте мечтали вече толкова много време.

Насладете се на музиката на настроението на цветовете, на радостта, на чувствата, на любовта и светлината, които ви обграждат.

Желая ви пракрасни дни....

Прегръщам ви....обичам ви

Виктория Вселена






Тагове:   медитация,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Амин!
30.12.2009 10:27
Амин!
цитирай
2. malkiatprintz - Бъди благословена, Виктория.
31.12.2009 05:33
Бъди благословена, Виктория.
цитирай
3. dobsun - Благодаря
31.12.2009 10:22
за начина, по който ме накара да се почувствам...
цитирай
4. nicodima - Весела и щастлива Нова Година, Виктория!
31.12.2009 10:22
Радвай се на много любов, за да можеш да я раздаваш : )...
цитирай
5. victoriavselena - едно от нещата, които хвърлих в огъня
31.12.2009 12:08
беше самотата. Така че благодаря че сте тук. Изглежда че медитацията действа добре - ефективно и бързо. За много щастливи години!
цитирай
6. mmmmmmmmm - Благодаря!:))
31.12.2009 12:57
Благодаря ти от сърце за прекрасната идея - да се отърва от всичко,което нося като ненужен товар!Зная,че го имам,а не съм се сещала да го изхвърля.
Радвам се,че те открих!Помагаш ми със съвети!:))
Благодаря ти!:))
Желая ти най-прекасната година!:)))
Щастлива вечер!:))
Бъди!:)))
цитирай
7. sahajayoga - наистина интересен метод
04.01.2010 15:09
но освен да хвърляме тези неща ние не трябва да им позволяваме да се загнездват отново в нас.
Не трябва да го правим само на ментално ниво а наистина да се оттърсим от тези неща и да не се връщаме повече към тях. Медитацията е много хубаво нещо , но за да има истински ефект върху нас трябва постоянство , трябва да медитираме всеки ден като по време на медитацията не мислим за нищо. Истинската медитация започва тогава когато изчезнат всички мисли.
Прекрасен постинг Вики желая ти щастлива и здравословна нова година , ти си търсач и мисля , че има доста неща които може да споделим.
цитирай
8. victoriavselena - радвам се, че си тук
04.01.2010 15:19
Прав си, че не е досаттъчно да изхвърим, откажем, изгорим, освободим нещо, които не ни служи вече. Във Вселената няма вакуум за това на негово място трябва да поканим нещо друго. Чиста сделка - даваме нещо от себе си и получаваме нещо ново, което ще ни служи по-добре.
Ще се радвам да разговорям с теб.
цитирай
9. victoriavselena - открих нещо, което си заслужава да се види
13.02.2010 09:39
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/02/12/svetyl-pozdrav-ot-daniia-2010-e-godina-na-probiv-na-vyzmojno.491757
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545383
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697