Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2010 11:29 - Послание
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 946 Коментари: 1 Гласове:
1



Приемане на рискове за изявяване на вашето истинско "Аз" е част от общото балансиране, което изживява Земята. Вие сте отражение на пътя, избран от Земята, в който тя си е позволила да бъде подложена на малтретиране и използване, без никакви протести от нейна страна. Земята се опита да се преструва, че е силна и може да приема лошото отношение към  нея и без протест от нейна страна да позволява да се възползват от нея. Но сега тя е достигнала своя предел, като и вие. Приемането на насилие от страна на другите е смъртоносна форма на самонасилие, защото, в крайна сметка, когато не говорите на другите за истинските си чувства, допускате, че насилието ще се извърши. Да кажете: "Не!" на всякакви форми на насилие е неразделна част от духовното израстване за вас и за Земята.

На вас не ви е нужно да бъдете силни, в смисъл да подтиснете дълбоко в себе си чувствата и да се преструвате, че всичко е добре, когато не е така. Трябва да бъдете силни само в смисъл, честно да говорите  за истинските си чувства. Поемете риска да казвате на другите това, което чувствате. Поемете риска да преобразувате всяка една част от живота си така, че тя да отразява истинската ви желания, страсти и интереси.

Веднага след като вие и Земята, се изравните с вътрешната си истина, водовъртежът на  енергиите  започва да се успокоява и забавя. Точно сега, в централното ядро на тези въртящи се  енергии  вече съществуват  по-бавни и спокойни енергии. Вие използвате тази вътрешна централна енергия всеки път, когато сте честни със себе си. И аз ще ви помагам в тази мисия по всякакъв начин.

 

Прието от Дорийн Верче




Гласувай:
1



1. victoriavselena - Пасланието е от Арахангел Михаел
01.11.2010 11:32
за 2010 г. Въпраки, че тя е вече към края си, то днес ми попадна пред очите, даде ми доста отговори и за това реших да го споделя с вас.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555461
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697