Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2010 15:05 - Посланието, което получих днес 8.11.10
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 799 Коментари: 0 Гласове:
3



  Купа или Купол?

  Намерих извор от любов и го разтворих и разлях...С част от него себе си полях, другата на вас раздадох, семeната си посях. Нека този ден да бъде един от най-прекрасните ви дни в досегашния ви живот.

Обичам ви...

 

Купа или Купол? Когато купата ти е пълна и прелива - има за теб, има и за другите. Когато си я захлупваш и на важен купол се преструваш, празен си оставаш, и за теб няма, нямаш и да даваш.

Когато искате да дадете или да получите, обърнете внимание каква "форма" сте заели - на купа или купол? Защото купата лесно получава, но трудно дава, а купола лесно дава, но трудно получава.

Искам да сте смели, да сте здрави, да не ви уплаши многото, не ще ви то удави. Вече сте голями и пораснали, "купите" ви до небето са прераснали. Не мислете се за малки "локви", погледнете се - пред вас има океан от възможности се е прострял. Давайте, не се скъпете, "купите" от мене си пълнете, защото щедростта обичам, знам..., който няма, няма и да имам да му дам.

Това, което искам чрез Виктория да ви кажа е, пазете се, за себе си се погрижете," купите" си напълнете, че тогава живота ви ще е като шега, няма да ви плаши нито болка, ни беда.

А какво е купичка? Това е нашата вътрешна способност да приемаме и съхраняваме енергия. Колкото повече я развиваме, толкова повече тя расте и толкова повече имаме. Или тъй нареченото разширяване на съзнанието.Защото само хора с разширено съзнание могат да видят "невидимото" да повярват в "невероятното", да предизвикват... чудеса.Купичките са нашето съзнание и това, което можем да поберем в него

 От вас се изисква единствено да бъдете отворени, да изчиствате себе си от страх, лъжи и неверни твърдения с което сте задръстени, да си позволите да вярвате, да получавате, да обичате, да се радвате...Единствено? Лесно ли звучи? Така е, само, че "боклука" в съзнанието ви е много. Много са ви задръстени "таванските помещения" на разума. И за това отнема време.

 В момента вие чистите не само боклука, който вие сте трупали, а натрупаното и от вас в предишни животи, натрупанато и от поколенията на рода ви преди вас. Знам, че не винаги ви е лесно, но за това пък е интересно.

Много хора ще "повдигат вежда", ще се присмеят и ще продължат нататък, но за това пък избрах Виктория за посредник, защото е чиста, пряма, директна и смела да ви го прададе. Щедра да ви го излее цялото без да го крие и задържа за себе си.

Който разбере и повярва, ще спечели, защото ще обърне купичката си на приемане и ще получи, който не иска и ще се откаже, който му е рано и е малък, нека почака и той ще узрее, купичката му ще се разшири и той без опашка ще получи всичко, което му се полага.

Космическата енергия е безкрайна и нескончаема, тя е прекрасен и чист източник на за вас и вашите деца. това, което се иска е да вдигнете поглед към небето (точно на там, гледат и щастливите хора), да се взете в цялото това богатство и да се съгласите да получите от него.Т.е. да повярвате че го има и че вие заслужавате от него.

  Хайде елате на открито, на светло, на просторно, открийте "купичките" си, отворете ги с дъното надолу, а не на горе и позволете на Вселената/Господа да ви излее от богаствата си. И всеки ще получи според размера на купичката си.

 Аз мога доста дълго да ви говоря, но най-важното ви казах. Дълго мълчах, защото и тук нямаше кой да чуе, а и нямаше никой готов да ви го предаде.Уважавайте Виктория, защото тя настина е ценен човек.

Това, е което има да ви кажа, който повярва ще има, който обърне гръб така ще остане, но който се присмее и обиди - купичката му обърната ще остане. "сърдитко Петко празна му торбата" сами сте казали, а да го спазвате сте се отказали.Не се сърдете и другите не съдете и сърдете.


 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2556651
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697