Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2010 11:06 - Посланието на Арахангел Михаил -9.11.10
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 793 Коментари: 0 Гласове:
1



Училище за водачи -6

Урок по защита

Мили мои деца, пратеници на света, които сте имали доблестта, смелостта да поемете ролята на водачи, и сте готови да се обучите да бъдете такива за да можете да поемете и изпълните по-леко тази ваша роля.

Днес ще говорим за защитата. Защото деца мои, ако вие не се чувствата защитени, ако не сте сигурни в себе си и в своята безопасност вие няма да можете да изпълните добре своята роля на водач. Не може да бъде добър водач, този който се страхува за сигурността си, който непрекъснато се оглежда, услушва и плаши. Ако последвате такъв водач, той ще ви заведе на страшно и небезопасно място, защото носът му води натам , а както е извесно ние ходим след носовете си (смях). Човек, който е воден от страх се натъква през цялото време на опасности, които да докажат правотата на неговия страх.

  

Защо на много места ме описват с меч и щит в ръка, защо вие хората ме виждате такъв – защото ме виждате защитен. И зако защото съм такъв сте готови да ме последвате, защото знаете че ще ви придружа към добри сигурно и защитено място.

Водачът трябва да бъде защитен и само защитен човек може да бъде добър водач. За това много хора искат да пробият вашата защита. Пробият ли я, превземат ли я, превземат ли вашите мисли, вашето съзнание, вие вече сте им се предали, вие вече не принадлежите на себе си, вие принадлежите на тези, които заемат вашите мисли, думи дела. Вие им посвещавате живота си, независимо дали го правите съзнателно или не. Дали обичате или мразите някого, в момента в който той е обхванал мислите ви, съзнанието ви, то вие изцяло му принадлежите. Запомнете това. За да бъдете свободни хора първото което трябва да си върнете свободата на мислите,на съзнанието си. Да сте свободни да мислите само за неща и хора, за които вие желаете и избирате.

Аз вече ви казах, че за да спечелите битката първо трябва да се явите, второ трябва да дойдете вече като победители. А можете да бъдете победители САМО ако се чувствате защитени от вътре и от вън. От вътре – да не бъдете врагове на себе си, за разчитате и да се доверите на себе си, а от вън, да знаете че светът ви приема такива каквито сте – победители.

Бог и природата са се погрижили да бъдете защитени – те са ви дали инстинкти, интуиция, сетива, вътрешни и външни гласове да ви закрилят и напътстват. В тялото ви е заложена имунна система да ви защитава от болести и лоши енергии. Но това, което правят с вас сега е, че хората сами измислят болестите си и ги разпространяват, а след това ви продават хапчета и ваксини. По този начин те ви привързват и вие ставате зависими от тях за винаги. Те си играят с вас. Едно дете, което се е родило има всичко необходимо да се справи с живота, с природата, но вие още от първите му дни му давате ваксина, т.е. му вкарвате нещо чуждо в тялото му, нарушавате баланса му, създавате дисконфорт, влияете на неговата защитна имунна система. И после още веднъж и още веднъж. И това през последните няколко години с откритието и разпространението на различните видове грипни епидемии, започна да се повтаря ежегодишно.

Онези, другите хора, които искат да ви владеят разбират вашето естествено желание да бъдете сигурни и защитени и ви продават срещу парите ви всичко, което ще ви даде тази илюзия за сигурност и защита. С лекарства те не подпомагат вашата имунна система, те я атрофират и тя постепенно спира да работи. Дайте на един здрав човек патерици, кажете му че не може да ходи сам и че трява да ги носи непрекъснато със себе си. След известно време му ги вземете – ще видите, че той наистина е започнал да куца. Същото е с вас. Тези зависимости за патериците, които ви набутват на сила, въпреки, че сте здрави. И най-лошото и опасното е, че ви убеждават, че го правят за ваше добро, за да ли е по-хубаво и леко, от грижа към вас.

Махнете си патериците, здрави и умни хора. Вие нямате нужда от тях.

Вашите инстикти са нарушени, вашите вътрешни гласове са заглушени от постоянните звуци на екраните, рекламите, радиоапаратите, които гърмят навсякъде около вас, без да ми оставят минута насаме със себе си за да можете да се чуете, да чуете гласа в себе си. 

Вижте младежите, всички ходят по улицата със запушени уши.  Всички са се заредили със слушалки и отказват да чуят това, което става вътре в тях. Бягат от себе си. Не чуват собствения си защитен глас, гласа на любовта вътре в тях.

Защитата – вие не би трябвало да си я създадате с дебелите външни защитни стени, а с вътрешно състояние на защитени. Помислете си къде в света се чувствате най-защитени и какво точно ви дава това състояние.

 

 

Как да бъдем защитени? Като се вслушаме в себе си, като си осигурим тишината за да се вслушаме в себе си, в гласа на любовта в нас. А той е там, зареден в нас, във всички нас.

 

 



Тагове:   Михаил,   -91110,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545590
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697