Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2010 10:22 - Посланието на Арахангел Рафаел
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1906 Коментари: 1 Гласове:
5



Училище за водачи – 11

Посланието на Арахангел Рафаел

Урок по заедност – 17.12.10

Напоследък от всякъде ви се изпращат послания "Опасност, опасност, Опасност!" Планетата е в опасност, животът ви е в опасност, работата, доходите, парите си, семейството ви е в опасност!

Какво правим в моменти на опасност – стягаме се, свиваме се, и скачаме, тичаме, бягаме да се спасяваме. Защото ние не можем за сде отбраняваме от враг, който не ни е ясен, който е неизвестнен и мъглив. Няма кого да нападнем. Защото опасността сме самите ние, това, което е в нас, гласът на Егото, Лукавия, Сатаната, Черния ангел, Отрицателното мислене, Кода за самосъхранение, Мързела, Ленивостта,  наречете го както искате – но това е глас, който откликва на сигналите, които получавате от вън – Опасност!

Какво правим, когато сме  на кораб и ни дават знак за тревога – скачаме във водата и се стремим колкото с може по-бързо да се отдалечим от кораба. Колкото сме по-пъргави, толкова повече шансове имаме. Бягаме!

Това правите и сега. Получавате сигнал "Планетата ви е в опасност- настъпила е екологическа криза" "Икономиката е в опасност- настъпила е икономическа криза", "Парите ви са в обасност – настъпила е финансова криза", "Семейството ви е в опасност  – настъпила е криза в отношенията ви", "Здравето ви е в опасност – болката показва, че имате криза" и вие хората, водени от инстикта си за самосъхранение бягате и се криете. Колкото подалече избягате толкова повече шансове имате да се спасите.

НО ОТ КОГО БЯГАТЕ ХОРА? От себе си и гласът в себе си!

Мили хора, наши деца, това, което правите е, че бягате от себе си.

И друго важно нещо – вие сте създадени да живеете заедно, в група, общност.З-А-Е-Д-Н.-О!

А вие се спасявате по-единично. Скачате във водата ПО ЕДНИЧИНО! Грабите в паниката си спасителни пояси един от друг, нападате се един друг, борите се един с друг и още повече отслабвате силите си.

Има един глас, има едно послание, които непрекъснато ви се повтаря, но това е от силите, които не искат вие да успеете и този глас ви казва "Ти можеш да се спасиш, да оцелееш само, ако си сам".

Вие сте стадни животни, а се преструвате на "вълк единак", вие сте създадени да живеете заедно в общност, а се отделяте, изолирате, бягате, криете, усамотявате САМИ, ПО ЕДИНИЧНО!

НЕ ТОВА Е ЗАМИСЪЛА НА ТВОРЕЦА!

Имате доста приказки, митове, легенди за обединението, за съединението, за съвместна работа, за екипи, колективи, групи!

Виждате успеха, убедили сте се в това. Тогава защо пак избирате пътя на слабите, безпомощните, бедните, страдащите, усамотените, победените, нещастните, болни САМОТНИЦИ.

Това не е вашия път. Това не е нашия глас, Това е гласът на лукавството – "Сам ти е добре, и сам можеш да се справиш, само сам можеш да оцелееш, не се доверявай на другите, всички лъжат и мамят".

Не, човече, този, който се лъже и мами си ти. Когато си мислиш, че можеш да се справиш сам, когато казваш на глас "И сам ми е добре" ти лъжеш и мамиш себе си. Защото нас, ангелите, божия поглед не можеш да измамиш. Празното сърце е слабо сърце и не може да те поведе на никъде.

Дойдох при вас да ви лекувам. Да ви лекувам от лукавство, от способността ви да чувате само неговия глас и от глухотата, която ви е обзела от това да чувате гласа на сърцето, на любовта, на бога във вас. Чуйте гласа на сърцето си. То знае! То помни! То вярва! То обединява! То се стреми към заедност, която побеждава без войни и жертви, без борба, самота, бедност, болест.

"Бъдете заедно". Това е гласът и посланието на Бога към хората."Създал съм ви да бъдете заедно. Останете заедно!"

 




Гласувай:
5



1. svoboda64 - Да, това е посланието,
18.12.2010 21:30
но за съжаление... нещо не ни се получава изпълнението му :(
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545663
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697