Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2010 17:53 - Училище за водачи – 12
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
4



Посланието на Арахангел Михаил – 17.12.10

Урок по добро-намереност

Трябва да бъдете добро-намерени, което значи с добри намерения. Знаем, че не е просто, но като водачи, вие ще разполагате с доверието и вярата на много хора, за това ние трябва да сме сигурни, че ще ги използвате само за добро. Което значи САМО ЗА ДОБРО. Което значи да бъдете с напълно чисти помисли и намерения.

Вие знаете ли силата на намерението? Това е велика сила. Това е силата, която пренася всяка ваша молба до височината на Господ. Това е енергията, която кара нещата да се случват. Намерението е вашата мощ, с която думите, мислите ви придобиват плътност и стават реалност. Думи без намерение са само думи, звук. Мисли без намерение са само мисли, въздух. Но напълнени с намерение те придобиват сила, вълшебна сила, която ги осъществява. За това ние трябва да сме сигурни във вашите намерения и за това ние ще ви проверяваме пак и пак, точно така както вие проверявате нас и Господ. Ние ще ми изпращаме задачи, гатанки, въпроси, действие, препятствия само за да знаем, че нищо във вас не се е променило и вие сте останали верни на вашата основна задача – да поведете хората към тяхното най-добро начинание.

Ние ви вярваме, ние сме с вас, но това, което имате да свършите тук на Земята е с голяма важност и за това е необходимо да сме сигурни, че и вие все още сте с нас, че вашите намерения са останали непокътнати и верни. Нещата се променят, хората също, но водачът трябва да остане водач във всяка ситуация и да действа точно както е имал намерение в началото – за доброто на себе си, човечеството, хората, приятелите, неприятелите, близките, далечните, за доброто на планетата. Всеки може да прояви слабост и да се измени, но ние сме там за да подпомогнем, за да протегнем ръка за помощ. За това ни е необходимо да знаем истината за вашите намерения във всеки един миг от живота ви.

Доброто намерение – това не е просто добро, не е прищявка, или каприз, това е сериозно и постоянно намерение, посока, план, действие, стратегия. Ние трябва да знаем, че вашите разбирания за добро са близки до нашите, че сте готови да намерите доброто не само за вас лично, не само за вашите интереси, но и за всички, които са около вас и са от вашата група.

Да си водач е отговорност, която ние искаме да знаем, че сте готови да приемате, да изпълнявате и да служите с най-добрите си и силни намерения и да останете такъв във всяка възможна ситуация.

Да бъдеш добронамерен към себе си, към тялото към душата си, към разума си и към всяко друго живо или не живо къщество на планетата. В състояние ли сте да бъдете такива?

Добронамерени ли сте сега, когято четете тези редове – към себе си, към Виктория, която ги получава и предава на вас?

Добронамерени ли сте? Покажете го. Докажете добрите си намерения към всичко това, на практика.

Сега стоите в къщи, мързелувате пред екрана и дъвчете добре смлена духовна храна. Така губите своята способност да показвате намеренията си във всичко и на всякъде.

Наблюдавайте намеренията си, това е важно за вас...и за нас също.

Само ако имате добри намерения, ние ще можем да се включим и да ви помогнем да осъществите своите ДОБРОНАМЕРЕНИ ЖЕЛАНИЯ.

 

ПП- посланията могат да се преписват и препращат добронамерено.Трябва да упоменете че са написани чрез Виктория Леви-Реувен, че подробности могат да се намерят само при нея.
Благодарим ви.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2556475
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697