Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2010 15:10 - Училище за водачи – 13
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
5



Училище за водачи – 13

Посланието на Арахангел Михаил

Урок по далновидност

Виждате ме с меч, питате се "Защо е с оръжие?" Питате – "като говори за мир, защо носи оръжие?" Ще ви отговоря – защото виждам напред, защото знам какво ще се случи и съм тук да ви насочвам. Същото е и с водачите ви. Те виждат напред, знаят няколко хода предварително и са тук да ви насочват. Водач, който успява не само да види, но и да насочи събитията за да стигне там, на където се е насочил е добър водач. А от вас се иска само да го следвате.

Не всички могат да бъдат добри водачи, защото някои виждат, но не вярват на това, което виждат, има такива, които виждат, но не знаят как да изразят това, което виждат, а има и такива, които нищо не виждат, но говорят, говорят сладко и омайно. Нямат представа за какво, но знаят да говорят и хората тръгват след тях, загубват се по следите им и после губят вяра във водачите си.

От вас се иска за бъдете дотам далновидни, че да различите своите истински водачи, защото това е едно от условията да стигнете на своето място, там за където сте се запътили. Има различни водачи, които водят по различни пътища, но стигат до едно и също място, но има и такива, които стигат на съвсем друго място. За да си изберете водач, трябва първо да решите къде искате да стигнете. Ако сте тръгнали на юг ще е глупаво да тръгнете след водач, който сочи на север. Ако сте тръгнали с любов, ще е глупаво да следвате водач, който говори за война, борба и омраза. Намерете този водач, който най-добре отговаря на това, в което вярвате и тогава ще ви е по-лесно и да му повярвате и последвате. Проверете водачите си. Точно така, както ние проверяваме вашите. Бъдете далновидни последователи.

Водачи, вие сте водачи само, защото виждате на далеч – стоите по-нависоко и по-надалеч ви стига погледа. Това е вашата задача – да се развивате, на развивате своя мироглед така, че да стига все по-нашироко и по надалеч. Тогава вашата далновидност ще е водещо качество и ще ви разрешава да предвиждате трудностите и опасностите по пътя и да ги заобикаляте.

Работете, водачи, катерете се, търсете, развивайте се, защото труден път ви чака, а вие вече сте на него. Поели сте го.

 

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555650
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697