Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2011 08:55 - Училище за водачи -30
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1568 Коментари: 0 Гласове:
2



30 –ти и последен урок по Благост

Благородност, Благодарност, Блаженство, Благоустройство, Благоустойчивост и т.н.

Блага – приемане и отдаване.

Послание от Великия вълшебник, пазител на световните блага.

Здравейте пазители на Земята, на Планета, която е вашето най-голямо благо, което ви е дадено за стопанисвате и съхранение.

 Как сте? Как се чувствате в тези дни на велики промени? Странно? Ново? Така е! Земята се променя, Космоса се променя, кръвта ви се променя, звездите се променят и то с прекрасна звездна скорост. Дойде време да опознаете и изпитате тези промени малко преди другите, за да можете да ги поведете и да ги съхраните така, че да могат и те да ги извършат правилно и плавно и за самите тях.

Бъдете водачи и останете водачи и сега в този етап, в тези последни мигове на промяната.

Как ще стане тя? Благородно!

Това е думата –код. Запомнете я, попийте я, осъзнайте я, живейте я, дишайте я.Тя вече е в клетките ви е сега си я спомнете за да събудите всички благородни сили, които са зложени във вас.

За това аз се обръщам към "истинските" от вас, тези, които са направени от благороден материал, към истинските и неподправени и фалшифицирани благородници – разкрийте своята благородна същност. Време е!

Всички вие, които сте се чувствали не на място и не на време – Време е!

Всички вие, които сте се чувствали като чужденци на своята Планета, в своя Дом – време е!

Всички вие, които сте говорели на неразбран за другите език – време е!

Всички вие, които сте се чувствали като чудовища, защото са ви обвинявали в различност – време е!

Когато Принцът и Просякът се смениха местата  всеки от тях не се чувстваше добре на новото си място. Така и вие, когато сте  се почувствали извън кожата си, извън своята истинска благородна същност, сте превърнали в  изместени, неразбрани, неприети и за това сте се старали да скриете своята истинска същност под дрипите на страха. Направили сте това за да оцелеете , така че наистина сте се вживяли в тази роля на "бедни просяци", че съвсем сте се самозабравили. Паметта е усложлива и този път отново ви е послужила – вие сте забравили кои сте, но не сте се научили да бъдете някой друг и за това сте се чувствали празни от същност, от значение. Не приети, прозрачни, незначими, невзрачни, не желани, не обичани.

Принцове и принцеси, дойде време да махнете дрипите от себе си. Дойде време да си спомните своите истински благородни корени. Дойде време да разрешите на благородническата ви кръв да закипи и да се разпени. Да се разлее по вените ви и да ви събуди. Време е да възседнете конете си и да поведете народа след себе си. Вие сте благородни водачи. Благородни по кръв, а не по социално и материално положение.

Фалшивите самозванци ще отпаднат.

Какво е да си благо-роден? – това е всичко благо да ти е родно.

Да осъзнаеш това, че си дошъл от благото, живееш в благото и в благото се чувстваш у дома си. Точно като принца в разкоша на двореца и богатството си.

Да си благороден е начин на мислене, на поведение, на съзнание, на кръв, начин  на живот. Това е в клетките ви, заредени сте с това. То не се купува и продава. Това е вашия код – кода, който отваря Голямата Порта  - портата на водачеството.

Съвсем на скоро ще започне ново разпределение на благата по света и на вас Благо-родници ще ви бъде върнато правото да притежавате тези блага. Защото те са ваши по право.

Благородничеството се предава от родители на деца и не може да се прехвърля на други странични и непринадрежащи родове.

Благородничеството е чист метал и не може да се смесва със странични емеленти.

Това е чиста енергия. Това е светлината и любовта в чист от страх и страдание вид.

Открийте златните си сърца, открийте златото в сърцата си. Защото то е там и вие знаете, че е там, но страха от тъплата от неблагородничесткото мнозинство ви е плашела и сте го покрили с кал. За да не блести, да не ви издаде.

Да били са времена ,в които да си благородник е било опасно и е водило до изгнание и смърт – историята помни това, но това отмина. Народа има нужда от водачи, от благородни водачи, от истински рицари, от чисти от вредни помисли водачи и вие, тези, които четете това, сте такива.

Извадете светлината на меча си на видно, време е. Оставете страха в мрака на миналото и излезте на светло. Вие можете това.

Как ще разберете дали сте готови? – като видите тичащ срещу себе си тигър, готов да ви нападне и вие не направите нито една крачка настрани за да избягате от него. Ако каквата и опасност се появи пред вас, няма да ви измести и отклони от пътя ви. Това сте вие! – благородните водачи, водачите, направени от чист благороден материал, от злато и сребро.

Готови ли сте да излезете на  среща с тигъра?

Ако вие видите в него  нищо повече от една послушна, подчинена на волята ви котка – готови сте за път.

 

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554531
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697