Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2011 09:21 - Послание на Арахангел Михаил за парите
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 2484 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Послание на Арахангел Михаил за парите

8.4.11 чрез Виктория Леви-Реувен

Мили мои, все плачете и все се оплаквате и от това си деяние не сте свободни да видите, чуете и да се заемете с нещо друго по-творческо, солидно и полезно от вашите вопли на недоволство. Днес дойдох за да ви кажа нещо за вашите пари, в отговор на вашите оплаквания, че нямате, да ви обясня защо нямате и защо ако продължавате все така няма и да имате.

1.     Вие все нямате, каквото и да е, вие все нямате. Вие сте заети да нямате, заети сте с нямане. Все гледате каквото нямате и все на там стоите и на там насочвате всичките си енергии.

2.     Каквото и да имате все не ви е достатъчно, все искате още и още.

3.     Неблагодарни сте. Не изказвате благодарност на себе си, на родителите,на хората, на животните,на цялата природа, на бога.

4.     Съдите и наказвате лесно,а хвалите и поощрявате трудно.

5.     Отричате, отричате и отричате

6.     Неверници сте – първо казвате – "ръка да пипне, око да види", а като стане, лесно забравяте това, което сте видяли и сте чули, само защото отново сте се заели да не вярвате.

7.     Съмнявате се – искате чудо, молите се за чудо, ама като стане все не ви се вярва и си викате "Не може да бъде!" или "Защо точно аз, Господи, с какво съм го заслужил?"

8.     За всичко гледате на горе и все отправяте поглед в небесата като се молите за нещо, но когато искате пари гледате надолу и търсите стотинки по земята. Ами, като искате стотинки и стотинки ще получите.

9.     Смятате, че всичко по света е божие дело, ама за парите говорите като за "дяволско деяние". Толкова ли ви е трудно да повярвате, че Господ е сътворил и парите ви?

10. Кълнете парите,гневите и се сърдите, а искате те с радост и лекота да идват при вас. Как да стане това?

11. И аз и Господ не можем да дойдем при вас, не можем да ви докоснем и помогнем, ако сте се отвърнали от нас и стоите с гръб и се цупите. Сърдите се на Господ, на мен, на другите ангели и на висшите сили, а не се обърнете към нас за да ви помогнем. Сами сте си го казали "сърдитко Петко, празна му торбата" и то не защото е наказан за да не получи, а защото се е затворил и се е самоотказал да получава. През затворена врата, енергия няма как да се влезе и да ви се даде за да я получите.

12. "Помолете, поискайте и ще ви бъде дадено", но ако се молите за страдание, това и ще получите.

13. Богатството е дар, който всеки заслужава, въпросът е всеки да повярва, че го заслужава, да знае да получава, да знае и да съхранява, да знае и да го увеличава.

14. Парите, богатството е инструмент да постигнеш това, което искаш. От пари можеш да направиш и още повече пари, можеш да сътвориш любов и радост, но можеш да причиниш и мъка и сълзи. Какво искате вие?

15. Дойде времето парите да пристигнат при тези, които искат да творят и причиняват любов, красота, здраве, напредък, прогрес. Които градят, а не при тези, които разграждат и унищожават.

16. Щастието не е в парите, но и парите не са в щастието. Те не са създадени за да носят щастие, а за да ви служат, да ви улеснят да си говорите и да се отнасяте един към друг.

17. Ангелите са тук и са готови да ви помогнат и да ви научат да си направите  живота по-добър, ясен, красив, богат, плодоносен, и  ако за това ви трябват пари, те са готови да ви дадат пари.

18. Господ не винаги дава директно, това, което искате и към което се стремите, но ни дава условия да си го създадете, сътворите, направите сами. Ако искате хляб, не винаги ще ви даде хляб, но ще ви даде жито, което за засадите, отгледате, ожънете, смелите на брашно и от брашното ще ви научи да замесите хляб. Ако искате да бъдете силни и смели, той ще ви даде трудности и страхове като условия да развиете сила и смелост. Ако искате да бъдете благородни, щедри, той ще ми даде пари за да развиете тези ви качества.

19. Ние сме с вас, ние сме създадени за вас, за да може божията воля да стига до вас на разбран и ясен за вас език. Ако не разбирате езика ни, ако нещо не ви е ясно, питайте, то ще дойде по ясен и разбран за вас начин, на език, който вие разбирате и говорите.

20. Ако вие сте избрали да бъдете ангелски и божии служители, то ангелите и бога са готови да ти заплатят за това, което правите за него.

21. Бог ви изпраща божествени пари.

22. Мили мои, решете на къде отивате и какво решавате да имате и да бъдете. След като го решите, стойте там, не мърдайте, устойвяйте решението си.

23. Ние сме с вас и ви подкрепяме във всяко едно ваше решение и ще го уважим.

24. Бог иска вие да сте богати и да притежавате блага, които да ви дадат силата да творите и създавате божествени дела тук на земята, да материализирате неговата божествена воля.

25. За целта между Бог и вас трябва да има доверие. Вие да му се доверите, както той сега ви се доверява на вас.

26. Кои сте вие, към кой е насочено това послание? – към хората, които ще го прочетат, разберат и повярват. Всички, които няма да стигнат до него, които ще го прочетат и ще поклатят недоворчево глава, които ще махнат с ръка и кажат – "групости, не може да бъде", още не са дорасли да го прочетат. Още са в точката за недоверието и съмнението.

27. Вие, които вече сте стигнали до тук, до края на посланието, ще получите знак че това се отнася и до вас.

28. Бог иска вие да имате пари и да му служите чрез делата си.

29. Бог иска да имате пари и да послужите и за личен пример на недоверчивите, да докажете, че и чрез добри и честни дела може да се забогатее.

30. Познавате ли Джоана Роулинг? Не?! Това е авторката на "Хари Потер". Господ я осени с идея и й помогна да я осъществи за да може да докаже, че може да се стане милярдер само от добри и духовни дела. Тя е първата жена писателка, станала  милярдер само от книгите й.

31. Господ ви се доверява, но и преди и след това ви изпитва да разбере колко сте достойни за тези велики дела. За това и ви дава трудности за да провери до колко сте готови и имате желание да се проявите. 12 издателства са отказали да публикуват "Хари Потер", но тя е продължила и в 13-то са се съгласили.

32. Спомняте ли си книгата "Разговори с бога" на Нийл доналд Уолш? Прочете я. И той стана богат чрез божестевните си дела.

33. Господ иска да узреете, да сте готови, да се развиете и да сте на високо ниво, подготвя ви за високите цели. Бъдете търпеливи за това. Работете всеки ден, без да се отказвате. Продължавайте. Доверете се, така както и Господ ви се е доверил на вас.

 

 

С вас съм, за вас съм тук

Арахангел Михаил




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. malkiatprintz - Точно казано, Виктория. Не ми беше ...
11.04.2011 03:48
Точно казано, Виктория. Не ми беше хрумвала връзката с поговорката "Сърдитко Петко - празна му торбата" :) Амин.
цитирай
2. анонимен - jOyFcyRFWyMLHZvP
24.05.2011 14:36
Hey, subtle must be your mildde name. Great post!
цитирай
3. анонимен - oyjILhWGvghyCYye
25.05.2011 14:07
jzNrUP <a href="http://oqvimezobazg.com/">oqvimezobazg</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2556391
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697