Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2011 12:25 - Не бъди жестока...
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1010 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не бъди жестока...

Посветено на всички "слаби" жени и деца на Вселената с много любов

Бъдете внимателни – много често другите наричат с думата "Жестокост" нашата способност да защитаваме себе си и да даваме отпор на техните нападки или неприятни и неприемвливи за нас думи, действие, поведение. Тогава ни казват "не бъди жестока, разреши ми най-доброволно да навляза в твоето пространство и да смачкам, унищожа, това, което ти принадлежи по право"

Мили мои жени – слаби и силни! Събудете се! Имате право на самозащита, на определяне на граници, на опазването и съхранението им. Това не е жестокост. Това е самозащита. Имате право на нея. Това е самосъхранение. Длъжни сте да го задействате за да не стигнете до жестокост, за да я избегнете. Когато вие не казвате "Стига! До тук!",когато не давате отпор и противодействие на нападките на другите ВИЕ СТАВАТЕ ТЕХНИ СЪУЧАСТНИЦИ В ТЕХНИТЕ ДЕЛА ПРОТИВ ВАС.

Да си жесток е да убиеш птиче, да нараниш невинно дете и коте, да обидиш дете, да нанесеш трайни рани по тялото и душата на някого.

Но когато защитаваш себе си, когато се устояваш, когато цениш съхраняваш това, което имаш – това е ТВОЕ ЗАКОННО, ЖИТЕЙСКО, ПРИРОДНО ПРАВО!

И още нещо – има термин – "словесен и психолочически торомоз", който не само, че не е по-малко опасен, а дори и повече, защото е по трудно различим и доказуем. Словесният и психологичният тормоз нанасят същите огромни и дълбоки рани и оставят същите белези,ако не върху тялото ни, то върху нашата психика и душа. Белезите са "невидими", но също така опасни и трайни. Тормозът на мълчанието е също така опасен, както и тормозът на крещенето, на физическия тормоз. Обидите, сарказъмът, цинизмът, подигравките, пренебрежението, унижението във всякакъв вид е ТОРМОЗ! И ВИЕ НЯМАТЕ НИКАКВИ ПРИЧИНИ ДА ТЪРПИТЕ ТОВА.

Дайте отпор. Повярвайте си. Всички хора, които прибягват до тормоз във всичките му видове са страхливи. Помнете това и възвърнете смелостта си.

Има разлика между търпение и търпимост. Когато вие издигате на високо своята точка на търпимост и разрешавате някой да ви тормози и приемате това – ВИЕ СТАВАТЕ ТЕХНИ СЪУЧАСТНИЦИ, вие взимате част от това и носите същата отговорност като другата страна. Спрете се! Спрете ги. Само така ще намалим тормоза и насилието по света. Кажете СТИГА! ДО ТУК! НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ! Искам да престанеш тук и сега! Веднага!

Събудете се! Събудете силата си в вас. Имате я.

Благодаря ви, обичам ви, с вас съм...

Виктория, дъщеря на Вселената.

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555180
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697