Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2011 13:08 - Сънувах сън за любовта
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1248 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Виктория Рувен. ЗА ЛЮБОВТА Блог на Виктория Рувен (victoriavselena.blog.bg)

 

Събудих се една нощ и се видях че чета лекция, много точна и ясна. Темата беше любовта. Накратко - ние се раждаме с един  енергиен заряд, който наричаме любов. Раждаме се с него и го излъчваме на околните. В началото всички го приемат свободно – до бебетата всички са щастливи и лъчезарни. След това възрастните постепенно спират този поток, който идва от бебето, т.е малкия човек не може да излъчва своя енергиен заряд от себе си винаги, навсякъде и към всички. Заменят любовта със страха. Страхът е обратното на любовта. Там, където има чиста любов, няма страх и обратно. Колкото повече растем, ограниченията растат също. Излъчването на енергията се затруднява и запушва. Стига се до енергийни задръствания, които водят до затрудняване на енергийния кръговрат и болести.

Нас ни учат, че трябва да се научим да даваме, а всъщност тази способност ние знаем и притежаваме по рождение наравно с дишането, храненето, пиенето. Казват, че бебетата умират от липса на любов, ако не получат достатъчно. Всъщност, вярно е обратното, ако няма на кого да дадат любовта си, те се запушват енергийно и умират.

Не случайно големи промени стават, като се намери обект, към когото насочваме на енергийния  си заряд (любовта) – връзка с бога, домашни животни, хоби, цветя, земя, природа, изкуство, естествено деца, партньори и други връзки с хората – като лечителство (предаване на енергийния заряд - любовта).

Специфично за този енергиен заряд е, че колкото по-свободно го излъчваме (освобождаваме от себе си) той се увеличава, изпълва ни и расте. Хората които са изпълнение с него и го излъчват свободно, ние наричаме "хора които обичат себе си", "приели себе  си", "изпълнени със себе си". Тези хора са щастливи, т.е. имат едно специално излъчване , което се предава  на близките около тях. Приятно и полезно е да бъдеш в близост до щастливите хора, защото те са изпълнени с положителна енергия и я излъчват и предават и на околните.

Обратното – хора, които са задръстени енергийно,т.е. не намират излаз, израз на своя енергиен заряд – любовта, са "сухари, нищо не ги радва, нещастници, искат само да получват" и др.

Техният енергиен източник е пресъхнал, свил се е, намалял и те са "празни", незадоволени, изпълнение със страх, остават "малки", не израстват духовно, професионално, често и физически.

Как можем да подпомогнем на хората около нас да израстнат?

Като започнем да приемаме тяхната любов, т.е. да им да дадем възможност да ни дадат, да реализират, освободят своя енергиен заряд. Това се отнася за всеки срещнат познат и непознат и най-вече за нашите деца. Давайки им възможност да ни дадат, ние допринасяме за тяхното лично, духовно, физическо, професионално, умствено израстване. 

Това доказва, че големия ни урок като хора, част от човечеството е да се научим да приемаме и получаваме.

Девизът, който познаваме от вицовете "Дайте да дадем!" се превръща в

 ДАЙТЕ ДА ВИ ДАДАТ! ПРЕМАЙТЕ! ПОЛУЧАВАЙТЕ!

 

8.02-07

Виктория Рувен
ПП Това е препратка от друг сайт, който е публикувал това, което не е публикувано на друго място, но е мое. Моля бърнете внимание на датата - преди повече от 4 години.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kasnaprolet9999 - Беше ми изключително полезно, т...
18.08.2011 14:00
Беше ми изключително полезно, такова нещо не съм чела до сега и си мисля, че напълно си права. Страната, която получава също е много важна, за да има обмен на енергия. Ето защо хората, които обичат, но чувствата им са несподелени страдат жестоко. Това запушва техните канали и те се разболяват от различни болести, най-често от рак.Никога не съм се замисляла върху това, винаги ни е говорено, че е по- важно да обичаш, да даваш от себе си на другите и да не мислиш какво ще получиш срещу това. Когато обаче го правим и срещаме неблагодарност, неразбиране, подигравки, а често и омраза това боли. Сега вече си го обяснявам по-научно. Поздрави!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545667
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697