Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2011 19:21 - Сладки илюзии
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1345 Коментари: 0 Гласове:
2



Илюзии

Илюзия е, че хората ще те обичат повече, ако се откажеш от себе си, от интересите си, от имуществото си, а може би да, ако те обичат и се привързват лесно към кучета си.

Илюзия е, че ще те боли по-малко, ако ти изпревариш другите и започнеш пръв да се подиграваш със слабостите си, а може би да, защото тогава няма да ти остане сила да си тръгнеш сам и ще ти помогнат с ритник.

Илюзия е, че ако ти се унижаваш, "скромничейки", другите ще те оценят повече, а може би да, но зависи за какво ще те оценят.

Илюзия е, че ако ти се съгласяваш бързо и често с другите, ще се сприятелиш по-лесно с тях, а може би да, ако има трябва точно такъв безхарактерник за пример на децата им от рода "какъв не трябва да станеш като пораснеш".

Илюзия е, че мъжете обичат слабите жени /във всякакъв смисъл/. Всъщност може би да, но всъщност силните жени, харесват ли слаби мъже?

Илюзия е, че скромността се цени на пазара, а може би да... на пазара на старите моми.

Илюзия е, че шефа ти обича подмазвачите. А може би да, ако му е необходимо някой да му намаже и лъсне обувките.

Илюзия, че жените знаят точно както искат, а може би да, но тях не ги наричат жени, а шефки.

Илюзия е, че банката е най-добрия ти приятел, а може би да, ако чрез твоите лихви си изплащат своите заплати.

Илюзия е, че хората са лоши, добри, жестоки, приятни...а може би да, но и ако можем да  кажем за хората, че  са руси, високи, дебели... нали разбирате, че това изключва тяхното разнообразие.

Илюзия е, че зад всеки успял мъж има по една успяла жена, а може би да, ако той не й е пречил да успее сама в своя личен бизнес. Защото какъв успех е това да бъдеш безличната жена на...

Илюзия е това, че марката на автомобила или квартала, в който живееш, марките на дрехите  в гардероба ти изграждаш някакъв престиж, защото рискуваш да попаднеш на някой балък, който изобщо да не разбира от марки и тогава ти се фукаш, а той не отлепва и...настъпва голяма излагация.

Илюзия е това, че русите са глупави, защото с този доказан успех пред мъжете само глупавите не са се боядисали руси.

Илюзия е това, че ако си дадеш и последния лев/бира/билет за трамвай на приятел, то ще те признаят за добър приятел, защото кой иска да бъде приятел с някой, който няма дори един лев не само за бира, но и за билет за трамвай.

Илюзия е, че мъжете са солидарни, а жените – не. Защото, ако бяха наистина солидарни, след толкова много оплаквания на мъжката половинка от женската ,нямаше да допуснат нито една жена до себе си.

Илюзия е, че бъдещето ни е розово...синьо, кафяво, червено... не е, това не е бъдещето , а пералнята пусната с цветно пране на висока температура.

Илюзия е, че ако се откажете от парите си в името на солидарността си към бедните, хората ще ви зачитат повече и ще ви обяват за герой, а може би да, но ще бъдете много кратък герой, защото след няколко дни и вие ще бъдете на опашката заедно с другите бедни.

Илюзия е, че във ФБ в списъка на който  пише "приятели", наистина има такива, а ако ли пък да, то да са ни живи и здрави.

Илюзия е, че това което четете ви харесва, а може би да... тогава отбележете това с коментар.

Харесвам ви, обичам ви.... това илюзия ли е?

©Виктория Леви-Реувен

 

 

 

 



Тагове:   мъже,   шега,   виц,   жени,   блондинки,   илюзии,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554574
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697