Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2011 10:38 - Послание на Арахангел Михаил за посоките
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1607 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мили моли и не мои,

Шегувам се, но има хора, които не искат да са нечии, искат да са си свои и за това ги освобождавам да бъдат мои. Нека да си останат свои. Днес искам да ви разкажа за посоките, в които избирате да се движите, развивате, поемете на път, да влагате усилията и енергията си.

Енергията на любовта е отварянето, разширяването, разтварянето, отпускането, доверието, спокойствието, релакс, разтварянето във Вселената, като в една голяма въздушна маса, което ни обгръща, обвива, прегръща и не ни разрешава да паднем от себе си, от обвивката си, от кожата си, от това, което сме ние. Енергията на любовта е като спирала, която се движи от вътре на вън. От центъра на вашето тяло, на вашето съзнание в посока на вън. Това е енергията на даването, раздаването, щедростта...

Има и още една движеща ни енергия – енергията на страха. Тя е енергията на свиването, стреса, затварянето, блокирането, парализата, скупчване на място, обездвижване, застой, сблъскването, затваряне на очи, заравяне в земята, скриването, бягството.

Тя е спирала, която се движи от вън на вътре. Т.е. няма страхове, които идват от душата ни от вътре от нас, всички са придобити от вън на вътре, дадени са ни и ние сме ги приели за свои.

Любовта може да извира само от вътре, от нас самите и да я раздадем на другите. А вие хората чакате да я получите от вън и да е поемате навътре към себе си. Но тогава, когато вие се отваряте за да получите любов, какво получавате – страх, естествено. Защото любовта не съществува извън вас самите. Тогава вие казвате – любовта боли, от нея се страда. Но не мили мои, вие не сте получили любов, вие сте получи страх. Някой ви е заразил със своя страх и вие сте го сбъркали с любовта. Страхът е като грипна епидемия, на която вие трябва да се противопоставите чрез вашата имунна система и да не го допускате в себе си.

Има и друга възможност – когато вие сте открили любовта във себе си, своя безкраен, безграничен източник на любов в себе си, когато любовта е в достатъчно количество, чиста /от страх/като качество, тогава вие ще можете да устоите на страха даван ви от вън и не само да устоявате пасивно, но и да трасформирате страха, който другите ви носят и трупат в пространството около вас, в любов.

Как става това?

Първо опознайте и различете Любовта от Страха.

Вижте, опознайте се, наблюдавайте се как ви действа любовта, на тялото, душата, съзнанието и отделно как ви действа страха.

Тренирайте тялото си, душата си, мозъка си да разпознава и разделя любовта и страха – сеното от сламата, зърното от плявата.

Тренирайте се да освобждавате тялото си от страха и да го поливате и изчиствате с любов.

Намерете източника/извора на любов в себе си.Научете се да го управлявате – отваряте, затваряйте и насочвате.

Свържете вашия личен източник с източника на Вселената/Бога.

Увеличавайте състоянието си на любов като се тренирате да произвеждате все по-голями количества любов и да я раздавате безусловно.

Научете се да отказвате приемането на страх във вашия организъм, съзнание, душа.

Казвате "душата ми се сви от страх" – тя, душата не се свива, а вие свивате съзнанието  и тялото си и за нея няма място и тя "изхвръкна ми душата от страх" – душата напуска тялото ви и вие започвате да чувствате умора, безсилие, обездвижвате се, блокирате се.

Отпуснете се! Научете се да се отпускате и почивате. Защото това, което ви казват вашите управници е "Стегнете се! – няма работа, няма пари, няма щастие, няма... стегнете се!" Вие стягате колани, порфейли, души и какво се получава – тялото ви, мускулите се стягат и затискат вашите органи, тогава вашето тяло не може да функционира добре защото е стегнато, свито. Няма място за нова енергия, за преобръщане на страха в любов. Всичко е затворено, изворът на любовта е задръстен, блокиран от страх.

ЗА ТОВА ВАШИТЕ УПРАВНИЦИ ВИ ЗАДЪРЖАТ В СЪСТОЯНИЕ НА СТРАХ ЧРЕЗ ВНУШЕНИЯ, НОВИНИ, ПОСЛАНИЕ, КОИТО СА САМО ОТ ЧАСТИ ВЕРНИ, НО НЕ СА ЦЯЛАТА ИСТИНА. Полу-истината е по-страшна от лъжата, защото все пак в нея се крие някаква истина, но тя не е цялата истина, а частична и се изкривява и върти както те си искат.

От вас се иска да ИЗБЕРЕТЕ дали това, което ви се поднася като информация ще повлияе на вашето съзнание и ще създаде страх или вие ще пуснете вашите пазачи и ще кажете "Стоп! В моето пространство няма място за страх. Страхът не ми действа добре! Аз избирам любовта!"

Може да решите дали да се стегнете или отпуснете. Защото ако се стегнете в юмруци, няма да можете да погалите или прегърнете някой, няма да можете да подпишете мирния договор, а щ еможете само да се гневите или  да се биете. Ако стегнете портфейлите и ги затворите здраво, тогава никой няма да може  и да ви даде, ако стегнете стомасите си, /присви ми се стомаха, под лъжичката и т.н./ няма да можете да поемате въздух и да оросявате мозъка си, което естествено влияе на вашата мисловна дейност. Вие блокирате, не можете да мислите, изпадате в паника, стъписвате се, спирате се и тогава... идва някой друг, който ви казва, че е вашия "спасител" и започва да ви казва какво да правите и вие като зомбита го слушате и се подчинявате. Това ли искате? ... Не? Тогава не разрешавайте на страха да навлезе във вас и да ви блокира и да ви предаде в ръцете на някой друг. Каквото и да се случи научете се да запазите САМО-Обладание, т.е. вие да се владеете, т.е. вие да останете своя Владетел/Властелин.

Оставете страха, на страхливците. Ние с вас не сме!

С много любов

Арахангел Михаил

10.09.2011

Предадено чрез Виктория Леви-Реувен

 

 

 

 

 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. victoriavselena - допълнение
10.09.2011 11:00
Мили мои, дърпате се всеки за себе си, и всеки за своя крак, а сте забравили, че сте навързани един за друг като зърна на броеница. Запомнете, каквото за един, това ще е и за другите. Може да е днес, а може и по-късно. С когото си се събрал, такъв и ще станеш. Огледайте се с кого сте се събрали, днес?Кои са хората от вашата група и това ли е това, което искате да ви се случи утре?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2556116
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697