Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2011 16:48 - изчистване на бизнеса чрез Кристалното намерение
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1246 Коментари: 0 Гласове:
3



Трансформирането на структурата на бизнеса

чрез Кристала на Чистото намерение

Или по точно казано

Изкристализирано изчистване на бизнеса чрез Кристалното намерение

Как може Метода на кристалното намерение да промени и структурата на вашия бизнес и да го направи по-процъфтяващ, по-сигурен, по-балансиран, по-печеливш, развиващ и издигащ се, изпълнен с красота, здраве, сигурност, печалби, полезност, екологична чистота,  и пак сигурност, и пак печалби, перспективи и т.н. ? Защото за какво основаваме бизнес, ако не за да постигнем СИГУРНИ ПЕЧАЛБИ и то не само през цялото време, а и с НАРАСВАЩИ СИГУРНИ ПЕЧАЛБИ.

Отговорът е - Като вие самите не само повярвате на теория, но  и започнете да живеете живот, основан на базата на вашите морални ценности.

Представете си, че вашето съзнание е съставено от  концетрични окръжности. В първият най-вътрешен кръг е вашето лично съзнание, т.е. съзнанието на отношението си на себе си към себе си. Т.е. в центъра на вашето съзнание вие поставяте себе си, вашата същност. Такова, каквото е вашето лично съзнание, но в малко по-разширен вид е вашето семейно съзнание, т.е. то е разширено и увеличено отражение на вашето най-лично съзнанието. В тази посока е и съзнането ни за роднини и приятели – хората от най-бизкия ни кръг. Същото, но в още по-увеличен вид е вашето бизнес съзнание, т.е. ако вие имате личен бизнес, вие съзнателно или не се отнасяте към хората около себе си в същия модел като към семейството и приятелите си. Всяка ваша сфера на живот ще е отражение на вашето първоначално и основно лично съзнание в различна мащабност.

В понататъшното разширяване на съзнанието ви, при положение, че всеки следващ кръг е основан на разширения вариант на предишния, то ще се развива по един  подреден, последователно  изграждащ се, стабилен начин,  като се основава, издига и разширява на здравата и стабилна платформа, изградена от вашите морални ценности,в които вие не само вярвате, но и прилагате в ежедневието си на всички нива.

Изчистване на личното пространство чрез метода на Кристалното намерение ще постави и принципа на работа, действие, поведение и дори на живот, на основата на древната мъдрост  – "Не прави на другите, това, което лично ти не обичаш да ти се справи" или казаното в библията – "Обичай ближния като себе си".

Положението в настоящето е, че ние "мерим с различен аршин" своето, личното, семейното,служебното и общественото. Обявяваме гръмко своите морални ценности само в предизборни кампании, но в последствие също така гръмко ги забравяме да ги преведем на практика. Съотвествието между мисли-думи- дела е една от основните предпоставки на успех според метода на Кристалното намерение. Съзнателно или не, нашите желания се изпълняват. Дали се изпълняват това, което мислил или това, което говорим/при положение че има разлика/ зависи от това, какво от тях съотвества на нашите чисит намерения. Често си мислим или изговаряме неща без всякакво намерение да ги изпълним или изобщо празни от намерения, а след това се очудваме от резултатите, които получаваме в действителността.

В метода на Кристалното намерение това става осъзнато и целенасочено. Чрез него на повърхността на нашето съзнание изплува истинското ни намерение, колкото и дълбоко да е законспирирано то, и ние можем да го осъзнаем, проучим и евентуално да изберем да го трансформираме. Кристалът докосва подсъзнанието ни и в най-дълбоките му дълбочини, внася светлината на осъзнаване и с това  прави промяната възможна и ефективна. Методът е мъдър, добронамерен, чист, ефективен, бърз, здравословен и лек. Енергията на кристалното намерение е високочестотна и за това с нея могат да работят  само хора с същата такава високочестотна вибрация. Което само по себе си прави метода ефикасен, добронамерен, чист и безопасен. Не случайно името му е Крастално намерение, защото чистотата на немерението е на висотата на кристала.

Невероятно е колко много са случаите, в които ние работим като предполагаме и  дори обявяваме, че желаем напредък, успех и печалби, но истинското ни скрито намерение се оказва, че  е провал и загуби. Трансформацията на намерението чрез кристалния метод е бърза, моментална и необратима и окончателна. В момента, в който това намерение изплува на повърхността вие придобивате правото да решите дали искате са продължите да действате по това намерение или искате то да се промени и трансфомира в друго.

По време на работа с метода се запазва правото на свободния избор на клиента и той самият носи отговорност за процеса като взема решения за избора на посоката на транформацията. Преди всяка трансформация, оператора работещ с метода на Кристалното намерение изрично изисква съгласието и избора на клиента. Без това съгласие, метода не може да бъде прилаган.

Специфичност за работа с хора от  сектора на бизнеса:

Вече е известно, че ние навлязохме в Новата епоха, в който духовното развитие застава на по предни редици и е вече и основно изискване за развитието и в бизнес средите. Това не значи, че материалното загубва своята същност и значение за развитието на човечеството, напротив и двете насоки – материалност и духовност се изравняват по своето значение за съществуването на човечеството.

Бизнесът от нов вид се основава на съчетание от духовни и морални ценности. Нито една от двете страни не трябва да се пренебрегна, а напротив да се съчетава и хармонизира. Това са като две страни на едно цяло и за това ние говорим за балансираност в двете насоки, които съвсем не са така самостоятелни и отделни както изглеждат на пръв поглед. Светът с неизчепаемите кризи – финансови, стопански,екологични, духовни, семейни и чисто човешки,  доказва, че не можем да гледаме повече на нещата едностранчиво. Икономическите закони, които действат в момента, финансовата политика на държавните управници не е основана на основните физически, природни, вселенски закони и за това те пропадат и водат до разрушения и провали.

Време е духовно осъзнатите хора да се насочат и към материлна осъзнатост и обратно икономически по-грамотните хора да се развият духовно и да се срещнем  там някъде по среда, да съчетаем своите знания и опит и да доведем до напредък на живота на цялата Планета. Не мислете, че това е непостижима задача, нито, че тя не е по силите ви поради нейната мащабност. Напомня ме ви, че всичко започва до определяне и управляние на личното ви пространство, което е в основата на понататъшното ви хармонично израстване.

© Victoria Levi-Reuven

7.12.11

 

 

 

 

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555869
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697