Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2011 13:20 - 2012
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 3367 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Чакахме я, гадахме, предполагахме, писахме, говорихме, мечтахме, а ето че е вече почти тук. Делят ни броени дни от нея... Какво ли ни носи?

Не се надявайте на внезапни чудеса, катастрофи, урагани, чудесии...

2012 е просто продължение на процеса, който сме започнали отдавна и не толкова отдавна. Защо пиша това ли? Защото всичко е относително и зависи от точката на броенето. 2012 е част от измисления от човечеството календар, който е създаден за да ни спомага при комуникациите ни на тема време.

2012 г. не съществува извън този измислен от хората календар. Вселената, Бог не знаят че настъпва 2012г. Не знаят, че тя започва на 1.01. и завършва на 31.12.

Нито едно животно, камъче, дърво, трева не знаят, че има такава година, че ние имаме такива предположения, надежди, страхове, свързани с тази част от времето ни и за това те ще продължават и през тази година да живеят и съществуват точно като същите животни, камъчета, дървета, треви от миналата година.

И все пак...

Ще има ли съществена промяна на енергиите около земното кълбо и във Вселената като цяло, през близкия период от време? Да! Те са започнали, те вече се провеждат и не мислете, че те чакат часовника да удари полунощ за да започне да действат. Промяната вече съществува и тя ще продължава да се провежда, е... може би вече ще бъде с малко по-бързи темпове. Защо ли? Защото ние доказахме, че сме добри ученици, че усвояваме материала добре и за това учителите са готови да ускорят темповете ни на обучение. Това е...

Няма да има нищо извъредно, нищо, което до сега да не е било, съществувало или проявено. Всичко, вече е било, но ще бъде подредено и проявено по нов начин. Настъпва преструктуриране на съществуващите вече детайли на живота.

От къде знам ли? Не знам... а и какво значение има, ако сте решили да не ми повярвате. А ако решите да ми вярвате, тогава... Тогава просто се подгответе за новата година, като за един хубав празник, пожелайте пожеланията си. Внимавайте как ги изразявате, защото има кой да ви чуе и да ги изпълни...

Чудеса има...

Животът е едно такова чудо...

Благодаря, че сте с мен... че ми повярахте и останахте с мен до края на написаното...

За тези, които останаха и го дочетоха до край – има награда. Напишете си точно, конкретно, позитивно, това, което искате да ви се случи през новата 2012г. и го сложете на страна. И още веднъж казвам – това, което искате, а не което НЕ искате, защото Господ не може да чете думата НЕ.

С любов...

Виктория

 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mmmmmmmmm - Благодаря,
15.12.2011 13:54
Виктория!:)))
Ще го напиша и ще чакам да се сбъдне!:)))
Поздрави!:)))
цитирай
2. victoriavselena - чакане :(
15.12.2011 14:19
Чакането е пасивно състояние, което отнема много енергии и уморява. Просто го напиши, остави го настрана, освободи го, забрави го...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554347
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697