Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2011 11:10 - За любовта
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1607 Коментари: 0 Гласове:
5



Какво е това любов? Въпрос, който ни занимава цял живот. А това всъщност е единственото, което знаем. Така се раждаме – обичащи. Това е единственото, което знаем със сигурност, когато се раждаме – да обичаме. Тогава? Спомнете си какво се случва веднага след като се родим – изпълват ни със страх, тревоги, притеснения,паника, стрес. И така цял живот... докато съвсем забравим да обичаме.

Закони и правила:

1.     Ние знаем да обичаме – това е нашата същтост.

2.     На любов не се учи – трябва да си я припомним като изчистим слоевете натрупан върху нас страх.

3.     Там където има любов - няма страх и където има страх - няма любов.

4.     Смелостта е процеса на изчистване на съзнанието ни, тялото ни от страх.

5.     Душата не знае да се страхува, тя е само любов.

6.     Ако смелостта е състояние на без-страшие, тогава смелостта е любов.

7.     Когато по отношение на децата си ние се страхуваме, това значи, че не ги обичаме. Защото ако ги обичаме ще бъдем смели в отношенията си с тях.

8.     Когато ние изпълваме канала на отношенията си между нас и децата ни със страх, ние ги тровим. Страхът е отрова, която руши.

9.     Всеки път, когато изпитваме страх, който е различен от съхраняващите ни инстинкти и интуиции, ние сме включени на състояние на саморазрушение.

10.                        Любовта е състояние чисто от страх. Тя е свобода, смелост, свободна изява на волята.

11.                        Когато тялото се страхува, то се свива и тогава за душата ни не оставя място в нас – "изхвръкна ми душата от страх". Тя е принудена на ни изостави, т.е. ние я изгонваме и оставаме бездушни. Тогава ние не сме в състояние да обичаме.

12.                        Любовта е енергия под формата на спирала от вътре на вън, а страха е енергия под формата на спирала от вън на вътре. Страхът ни затваря и спира, а любовта ни отваря и тласка напред.

13.                        Изберете Любов или Страх. Защото не сте в състояние да изпитвате и двете по отношение на един обект по едно и също време.

14.                        Всички средства за масова информация ни поливат със страх, защото страха ни трови и ни прави слаби. Което значи – изберете здраве-любов-сила-свобода или страх-болест-слабост-подчинение?




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555898
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697