Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2011 16:25 - Чистото намерение и другите
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 805 Коментари: 0 Гласове:
4



18.12.11

Имаме ли право да променяме първоначалното и чисто намерение на другите хора?

Чудесно е, когато открием първоначалното си и чисто намерение. Чудесата започват да се случват едно след друго. Но както е известно ние не сме сами на планетата,а живеем сред други хора. Какво ще стане, ако нашето чисто намерение е в противоречие с нечие чуждо намерение, как може да се избегнат конфликтите?

Една майка дойде при мен, защото се съмняваше, че нейната дъщеря е психически болна, тя правела неколкократни опити за самоубийство и майката страдаше много от това. Попитах висшите сили какво мога да възприема в този случай, защото аз спазвам етичния закон за неприкосновеност на територията на другите, т.е. аз не извършвам изчистване на първоначалнот онамерение с кристала на трети и не присъстващи лица.

Получих разрешение за действие. Първо открихме първоначалното намерение на майката в живота й – то бе да раздава любов и светлина. С една дума Наш човек! След това открихме и изчистихме първоначалното намерение в отношенията майка-дъщеря. След това открихме и изчистихме отношенията на майката с нейната майка. Чак след това стигнахме към дъщерята. Нейното чисто намерение се оказа да ... страда L

Попитах се, ако нейното чисто първоначално намерение, с което е дошла на земята  е да страда, тогава нито майка й, нито който и да е било друг може да го отмени. Майката трябва да се примири и да се заеме с нейното лично намерение, т.е. да раздава любов и светлина и на дъщеря си. Но майката не го прие и не се отказа. Поканих я да дойде още веднъж и тогава...

На следващия сеанс се откри, че ние сме стигнали само на етап от чистото намерение, т.е. не на пълна дълбочина, не сме стигнали до извора, до първоначалния корен. След като продължихме с чистенето, открихме, че страданието е само резултат от отклонение от първоначалното намерение, а то е ДА РАЗДАВА РАДОСТ, ВЕСЕЛИЕ, СМЯХ.

Майката се разплака. Оказва се, че дъщеря й има мното силен и звънлив смях, който напроследък замрял и не се чувал често. Изчистихме наслойките страх и ето че днес майката сподели, че като се върнала в къщи, т.е. на същия ден след срещата дъщеря й казала, че през целия ден много се смяла и забавлявала. Изпитала облекчение и е решила да приема нещата с повече смях и хумор.

Чудесата с Кристала на изчистване на намерението продължават...




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555363
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697