Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2011 15:41 - Интервю
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 884 Коментари: 1 Гласове:
4



2012 МИСИЯ БЪЛГАРИЯ:

/формуляр -интервю/

 

Име: Виктория Леви-Реувен

Професия/Занятие:треньор по щастие
Образование / Възраст/: висше/има ли значение?/ 53 г.

Интервюиращ/Референт:

 

Благодарим ти/ви,

че каза/хте „да” на едно много важно за всички ни предложение!

 

Ти си /Вие сте/ личност, която ценим. Човек, който не само е влиятелен за голяма група от хора, а и е загрижен за много хора в ролята си на обществена фигура /творец, артист, бизнесмен, учител, меценат/.

 

Отново ти/ви благодарим, че отделяш/те време за отговор на няколко много важни за нас въпроса. „Мисия България” е инициатива на Фондация „Деца на България” и на Global LightWorks и има за цел да повдигне самосъзнанието на българите.

 

Вярваме, че българите имаме специална мисия - точно тук и точно в тези времена. Убедени сме, че е изключително важно да разберем кои сме - като вътрешно богатство и сила - и какво имаме да споделяме със света.

 

Ти си/Вие сте един от тези ВАЖНИ за нас българи, които ще ни помогнат да оформим тази картина на осъзнатост и послание към сърцето и ума на България /към сърцата и умовете на българите/!

 

Въпросите са:

Каква е мисията ни на българи – тъкмо в този момент - сега?

Мисията ни на българи е да покажем на света какво е ценност и ценене, да усмислим това, което имаме, а когато престанем да  се взираме в това, което нямаме ще открием Голямото си имане.

България е наградена с много прекрасни хора, природа, блага от всякакъв вид, но на нас погледът ни е насочен на други места и за това не забелязваме имането си.




Какво имаме да научим, за да бъдем щастливи и удовлетворени?

Да бъдем позитивни. Смятате ли, че е случайно, че в Б-я ДА и НЕ се отбелязват обратно с глава? Защото и много други неща са ни на опаки. Най-простото нещо, което можем да направим е да казваме Да, когато искаме нещо и да казваме Не, когато не искаме нещо.А не обратното, както е сега. Това естествено обърква вселенските енергии, колкото и да са добронамерени към нас.

 

Какво имаме да споделим със света?

Опита си. Българите по света се ценят, време е да оценим и ние себе си.

 

 

Как да го сторим?

Като първо развием ценностната си система и баласираме духовното с материалното и обратното. Има прекрасни духовни хора, които отричат материата и умни безнесмени, които не познават духовното. Торетността е единствения път на обединение на тези две страни на монетата.

 



 

Има ли нещо още, което би/хте/ искал да споделиш на тази платформа?

 

 

Не живея в България вече над 20 години. Не съм спирала връзките си с нея. Събирам енергия, знания, опит в друга високо-енергийна точка на Планетата и я споделям с България с удоволствие и радост.

 

 

И още нещо – Деца на България – може би дойде време ние децата на България да се погрижим за нашата майка, а да не чакаме пасивно и паразитно тя да ни храни. Дойде време за действие.

 

 

 

 

 

 

 

Внимание: Бихме искали да споделим с всички българи твоите/вашите отговори, ето защо ни е нужно съгласието ти/ви да публикуваме отговорите ти/ви свободно в публичното пространство. Ако искаш/те името ти/ви да остане само с инициали, моля изрично посочи/ете това тук. Благодарим за този прекрасен жест и за партньорството в МИСИЯ БЪЛГАРИЯ!
съгласна съм с публикуването на отговорите ми.

 

Ваши,
Ясен Николов,
Фондация „Деца на България”, Глоубъл Лайтуъркс

 

 

 

Подпис на интервюирания: _______________

Подпис на интервюиращия: _______________

 

 

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. victoriavselena - Деца на България
19.12.2011 15:42
И още нещо – Деца на България – може би дойде време ние децата на България да се погрижим за нашата майка, а да не чакаме пасивно и паразитно тя да ни храни. Дойде време за действие.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545769
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697