Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2012 14:00 - Ламята, наречена страдание
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1137 Коментари: 0 Гласове:
3



В нашето съзнание има една огромна Ламя, която се появява от време на време и изисква от няс да направим и да я дарим със своята Жертва. Ние понякога толкова се пристрастяваме към нея, че периодично я храним със своето страдание. Или това, което искам да ви кажа директно е, че колкото и да е невероятно ние често сме ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ СТРАДАНИЕТО,  точно като към наркотик и се изисква наистина точно толкова силна воля за да се откажем от него.Не очаквам да се съгласите с мен, но може би да се замислите:

Защо хората са започнали да правят жертви към боговете си? Според мен, защото са предполагали, че и те обичат жертвите точно като тях. Защо са измислили приказките с Ламята? Защото първо са я видяли и открили в своето съзнание. Всички тези приказки са отражение на човешкото съзнание и на това, което има там, а там има доста жертво-любители.

Какво ще стане, ако се откажете от тях? Ако решите, че вече не са подходящи да бъдат ваши приятели? Успехът е възможен и зависи САМО от вашето решение, устояване на себе си, дисциплина, воля, постоянство и най-вече желание за промяна.

Как смятате, ще се чувствате ли по-добре, ако нямате многострадалци и любители на жертви в себе си? Съгласни ли сте да победитеили поне да опитомите Дракона на мазохизма в душите си?

Стига вече страх... Ламята, Змеят, Драконът е рожба на страха,на въображаемия страх. Защото в реалността те съществуват в много по-малки и скромни размери и не бълват огньове. Всичо останало е рожба на вображението ни. Искате ли да се "излекувате" от навика си да произвеждате чудовища?




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545525
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697