Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2012 11:28 - Семената на доверието
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1747 Коментари: 0 Гласове:
0



Всеки един от вас се е родил със заложено в него семе на доверието. Но в някакъв етап от живота това семе често е стъпкано, непоникнало, пречупено, загнило, мухлясало и само в малка част от вас то е запазено и успяло да си пробие път сред бучките пръст, които са го подтискали и затваряли. Често някои хора се чувстват и живеят като затворени в затвор, в подземна тъмница, в тъмнина и самота – това е защото те не са успяли да пробият пластовете земя, запушващи пътя на стръкчето доверие, което е поникнало, но и замряло там под земята, загубило своите силни жизнени сокове и чака някой да го полее с любов за да се възстанови и да продължи разтежа си.

Има и поникнали и пречупени, има поникнали и прегазени, но тези, които са успяли да запазят доверието в себе си, в процеса, в Бога, във Вселената, в живота са тези, които не са забравили кои са, тези, които са останали свързани със своя пъвоизточник на енергия, на извора на божествена любов и благодат.

Ние вашите ангели идваме днес да ви предложим "поправка" на вашата житейска ситуация и да ви помогнем да възстановите това състояние на доверие, на поникнало житейско семенце, които за много от вас е останало непознато и непреживяно.

Чрез метода на Кристалите на чистото намерение, ние изчистваме натрупаните съмнения, колебания, замърсявания, блокажи, които са ви откъснали от спомена на това, което сте и са ви отклонили от житейския ви път на радост, любов и благодат.

Излизайки на бял свят, пониквайки вие ще можете отново да се любувате на светлината и топлината на слънцето, на любовта и надеждата. Само доверявайки се на живота, простора, светлината и любовта, вие ще си разрешите да подадете глава на високото и да се реализирате като стръкчета, цветя, храсти, дървета и всички други видове растения, животни, същества.

Ние, вашите ангели ви предлагаме нашата подкрепа по пътя ми към тази реализация, но от вас се изисква това съгласие да подадете стръкчетата си на светло, да се доверите на нас, на светлината и на любовта, на Великия божествен план, наречен Живот.


 



Тагове:   Бог,   вяра,   надежда,   доверие,   живот,   ангели,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555444
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697