Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2012 13:38 - Методът на изчистване на Кристалното намерение
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 2227 Коментари: 0 Гласове:
4



Преди няколко дни получих като подарък по време на  медитация огромен кристал, лекуващ всичко. Висшите сили на любовта и светлината ми подсказаха, че здравето е нещо много по-голямо от понятието "безболестно състояние". Здравето е чистота. Да, наистина навсякъде в моето детско срещах табелите "Чистотата е здраве", но сега това е същото, но и нещо много повече от това. Здравето е чистота, на тялото, духа, отношенията, връзките, кимуникацията, съвестта, морала, етиката, поведението,на думите, помислите, действията, на намерението!

Здравето е чистотата на намерението! А всички запознати с работата съзнанието знаят важността на намерението, на неговата чистота, насоченост, честност и осъзнатост.

"Видях" здравето като един огромен кристал, който ме изпълва и изчиства от всякакви погрешни и не чисти намерения. Преживяването бе страхотно и върховно. Вече няколко дни се нося като влюбена – разсеяна, усмихната, поскачам си и се усмихвам безпричинно.

Вече го приложих в работа и с други хора – ефекта е моментален. Изчистване на всякакви негативни натрувания до корен – окончателно и необратимо. Води до кармични транформации на натрупани стари модели.

Явно това е нова лечителска техника, която ми бе дарена от Създателя и неговите посланици.  Тя изчиства всички стари натрупвания, енергийни блокажи и отваря съзнанието ни, енергията ни, тялото ни, душата ни за нови здрави връзки, преживявания, дейности, думи и помисли. За новото чисто намерение.

 Методът на Кристала или на Чистотата на намеренията

Чрез този метод излизат/изплуват истинските намерения на участващия, което дава възможност за тяхното хармониризане с висшето ни добро.

Как става това?

Участващият съвсем доброволно и съзнателно навлиза заедно с водещия в общо енергийно пространство и отваря съзнанието и енергийното си поле за навлизането на нова и изчистващата кристална космическа енергия, която навлиза в неговото енергийно поле и изчиства истинското му намерение.

Какво точно значи това?

Забелязали ли сте, че силно желаете нещо, правите всичко необходимо то да стане, а на практика се случват коренно различни неща. Обяснявате си го с "уроки, лоши очи, завист, чуждо влияние" и т.н. Но в същност основната причина да има разминаване на действителността с вашите желания е НЕЧИСТОТАТА НА НАМЕРЕНИЕТО, т.е. разминаване във веригата мисъл/идея/желание-думи-действия. Между мисълта, техният израз и действията стои Намерението, т.е. истинското ви желание, което често пъти е подсъзнателно и противоречи на съзнателното или на това, което си мислите или сте изрекли, че желаете. Това от строя ствана води до задръсвания, блокажи, противоречия на енергийните потоци, които влияят за изпълнение на желанията и стремежите ни.

Методът на Кристала в същност изчиства тези не съотвествия и на преден план изплуват вашите истински /съзнателни или подсъзнателни/ намерения и желания и вие ставате истински Господар на желанието си. Т.е. вие притежавате истинската сила да промените желанията си съобразно истинските си намерния или да изчистите намеренията си, така че те да бъдат полезни и ефективни за вас и за да можете да постигнете вашите желания и цел в съотвествие с вашето най-висше добро.

Примери:

Например, вие обявявате силното си желание да сте здрави, но в същност вашето намерение е съвсем различно. Подсъзнателно вие желаете да сте болни, защото това ви осигурява почивка, внимание, грижи, добро отношение, посещение на близки и приятели. Може би не желаете да предприемете някаква промяна и болестта е прекрасно средство за отлагането или отмяната й.

Конкретен пример е една моя клиетка, на възраст около 35г., която дойде и ми каза, че е била на повече от 400 срещи-запознанства, ходила е на десетски семинари, работила е върху съзнанието, духа и тялото си с цел да създаде семейство, но още не е успяла да се омъжи. Чрез метода на кристала ние открихме истинската причина, която е спирала да предприеме тази стъпка за промяна на семейното си положение, отстранихме я и тя се омъжи щастливо за колегата от съседната стая,с който е работила заедно 8 години.

Добър пример е и за едни мъж, който сменяше множество професии и работни места, като никъде не можа да пробие и да осъществи потенциала си, докато не се откри неговия страх от притежание на пари. Когато този страх изплува и бе трансформиран, той започна работа като лечител и в момента прогресира и в свой собствен самостоятелен бизнес.

Десетски са примерите на разминаване на истинските от обявените намерения и работата със съзнанието е фактически точно това – изваждане на съзнателно ниво на стари или неефективни мисловни и подсъзнателни модели, които ни задръстват и блокират по пътя към осъществяването на нашите цели и желания.

Какво е различното?

Новото в Кристалния метод е, че трансформацията се извъшва леко, безболезнено, здравословно, приятно, моментално, ефективно, незабавно, окончателно и необратимо. И най-вече така, че вие сте в пълно съзнание и прижежавате избора и решенията какво да направите във всеки едни миг от процеса. Някой път при желание дори не се навлиза в обяснянието на проблема, а просто се изчиства корена му и се трансформира от страх в любов. Което моментално отваря задръсването/блокажа и освобождава потока на енергията. Грубо казано е като работа на водопроводчик и каналджия на енергийни канали.

За кого е подходящ?

Методът е за препоръчване за работа на всички възрасти, като се работи личностно само върху собствената ни енергия. Изключение се прави само за болни деца, с работа чрез тяхните родители. За всички останали могат да постигнат ефект САМО с работа върху собственото ни енергийно поле и не се допуска вмешателство върху енергията и живота като цяло на други личности.

По време на работа се спазват принципите на добронамереност, дискретност, високо ниво на професионализъм.

Процесът е деликатен, но няма никаква опасност и рискове, защото се работи с високо ниво на енергийни вибрации.

Как се провежда на практика?

Чрез еднократни или серия от разговори с Виктория Леви-Реувен, създателка на метода, свързваща се с високи нива на енергия, занимаваща се с лечителска дейност от 2004 г., а от 2007 г. е и е създател и собственик на Училище по щастие, което се занимава с тренировки на съзнанието и начина на мислене, така че да се постигне висока степен на щастие.

Разговорите са лични и се провеждат онлайн,чрез скайп.

Цени и плащания:

Цена на еднократен разговор – 60 лв., на серия от 4 или повече разговора – 50 лв.

Заплащането става предварително и по банков път.

Промоция:

Във връзка с провеждането на празниците за петгодишнината на Училище по щастие се провежда групова работа под формата на разговори по скайп с голямо намаление.

Намалението важи за нови клиенти, които още не са запознати с метода и с работата на Виктория и искат да подобрят нивото си на живот и да постигнат своите желания, цели и мечти.

Очаква ме ви...

Допълнение:

Методът на Кристалното намерение може да се използва за да разберем, не само нашето вътрешно чисто намерение, често скрито от самите нас, а и намерението на хората към нас. Това е чудесно средство да разберем и различим истинските намерения на хората, които влизат в контакт с нас и ни дава възможност да избегнем манипулация и скрити замисли.

Овладялите и практикуващите Метода на Чистото намерение разполагат с една тънка невидима мрежа на възприятия, с които различават това, което остава невидимо и скрито за повечето от нас.

Как става това – когато вие самите изчистите своето пространство от манипулации, двуличност, двусмислици, намеци, заобикалки, "замързявания" и "шумове", когато вие самите започнете да се изразявате чисто, прямо, пряко, еднозначно, когато разберете значимостта на изразните средства като продължение на вашите намерения, тогава всяко друго поведение ще ви направи остро впечатление и не ще остане подминато. Вие ще разберете разликата в поведението на другите хора и не само това, но ще разберете и неговия корен, от къде идва това и накъде води,т.е. ще проследите целият път, нишката зараждаща се от идеята-мисълта-думите-делата-поведението-резултата-поставената цел.

Овладявайки тази част от метода вие ще разполагате с огромно количество важна информация, но тук ще бъде поставена на изпитание вашата етика за да решите какво ще правите с нея. От една страна стои въможността да повлияете на събития и хора, но то друга е поставен и въпросът – имате ли право на това.

Този метод е мощен и ефективен и като всяко друго такова срество трябва да се внимава да не се превърне от инструмент в оръжия.

За това владеещите този метод могат да го разпространяват САМО между хора, които имат високи морални и етични основи, които работят с високи вибрации на енергията и ще спазят изискванията на Създателя за неговото ползване – да бъде САМО ЗА МОРАЛНИ ОБЩОЧОВЕШКИ СЪЗИДАТЕЛНИ ЦЕЛИ.

Не може да дадете не другите, това, което вие не притежавате, за това се старайте да притежавате повече и все по-прекрасни неща.

© Училище по щастие

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2556275
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697