Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2012 08:29 - Терористичния акт на територията на България
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1283 Коментари: 0 Гласове:
1



 Терористичния акт на територията на България

Какво ни показа той? Това, че няма "не замесени". Това, че в днешно време няма "наше и ваше". Това, че вече не можеш да стоиш на страна и да кажеш "това не ме засяга". Това, че всичко, което става по света днес и ти се струва така далеч, утре може да влезе и в твоя дом.

Разстоянията между две точки на Планената се съкратиха, вече няма "далечни места", няма "не пипнато" и "не видяно", няма и "не чуто" и "не касаещо ме". Всички заедно сме на една Планета и всичко, което става на нея ме засяга и ангажира и мен, и теб, и да-да и онзи там човек, който се стреми да се измъкне и да се скрие в някоя неизвестна дупка. Той иска да го оставят на мира, защото все още си въобразява, че това, НЕ ГО ЗАСЯГА. Наивник...

Чували ли сте за "Ефекта на пеперудата" – ако някъде на Планетата една пеперуда си размърда крилата, това може да предизвика ураган на друга точка  на същата тази Планета.

Иска ми се с написаното тук да ви кажа, че всичко, което става на Планетата ни касае! Всеки един от нас! И не се правете на "деликатни", на "тактични" и на "небъркащи се в чужди работи", защото днес просто няма "чужди работи" – всичко, което става на Планетата е и НАША РАБОТА  и ние трябва да проявим социална активност и ангажираност, да проявим смелост да изразим мнение и да заемем ясна позиция.

Извадете си главите и погледнете истината. "Методът на щрауса" за разрешаване на проблеми и конфликти е остарял, демодиран и най-вече неефективен. Извадете си главите на светло и отворете очи. Размислете и решете – на чия страна сте вие. Нещата са доста ясни, стига вие да сте готови да ги видите, да ги прозрете. Подайте глави извън "костенурковските си къщички" и отворете широко очи – БЪДЕЩЕТО Е ВЕЧЕ ТУК. ТО ВЕЧЕ Е СЕГА.

ЗАЩОТО С ТЕЗИ БЪРЗИ ТЕМПОВЕ НА РАЗВИТИЕ ВЕЧЕ НЯМА ДАЛЕЧНО БЪДЕЩЕ, НЯМА ВРЕМЕ ЗА ОТЛАГАНЕ. ДЕЙСТВАЙТЕ ... СЕГА! БЪДЕТЕ АКТИВНО ДОБРИ.

П.П. Забравих да спомена. Много се надявам, че ще се сетите да действате САМО в името на любовта, живота, светлината,природата, бъдещето на вашите правнуци и на техните пра-пра-деца...

25.7.12 г.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555637
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697