Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2012 09:06 - ПОРЕДНОТО АНГЕЛСКО ПОСЛАНИЕ
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1160 Коментари: 0 Гласове:
1



 ·        Дойде време да осъществявате това, което искате. До сега ви учихме само да искате, защото много от вас бяха забравили и това, но е време вече за осъществяване на исканията. Нещата се случват, но още по-добре е и когато вие ги "случвате", т.е. реализирате, когато вие и благодарение на вас и вашите качества, стремежи, способности, нещата стават – точно така както сте ги искали и това променя света към по-добър и хубав. Вие искате красив свят. Е, поне голяма част от вас или поне голяма част от хората, които четат това. Добре, но какво правите вие за това – този ваш свят да стане по-добър и красив? Направихте ли нещо първо за вашият вътрешен, личен свят да стане по-добър и красив?

Ние, вашите ангели сме способни и имаме огромного желание да ви помогнем, да ви съдействаме, но за целта първо е необходимо да ни кажете какво искате и вие да ни повечете. Ние сме ангели-помощници, а не водачи. Водачите оставате вие. Освен това трябва да ни покажете и силното си и страстно желание това да стане, а не да промърморите нещо, да се размърдате лекичко и да се изтегнете като котка на диван и да очакване ние да свършим работата ви. Ние не сме ваши слуги и няма да извършваме дейности ВМЕСТО ВАС! Ние сме помощници, които идват да облекчат вашите дейности, да ви СЪ-действат по пътя към целите ви.

Покажете силното си желание, стремеж, страст и ние ще сме там, ЗАЕДНО С ВАС, А НЕ ВМЕСТО ВАС. Вие сте тези, които трябва да изнимат пътя си.

НЯМА И НЕ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ ДРУГ, КОЙТО ДА ИЗЖИВЕЕ ЖИВОТА ВИ ВМЕСТО ВАС.

НЯМА И НЕ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ ДРУГ, КОЙТО ДА МЕЧТАЕ И ЖЕЛАЕ ВМЕСТО ВАС.

НЯМА И НЕ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ ДРУГ, КОЙТО ДА УСПЕЕ УСПЕХИТЕ ВИ.

 

Ние вашите ангели сме с вас, до вас, дори и ви следваме, но не ви водим по пътя ви. Станете, събудете се, размърдайте се и тръгнете. Направете първата крачка, покажете на практика желанията си.  Развийте новата си способност да постигате това, което желаете. Да получавате това, което искате. Някой го наричат глезотия и каприз, някой – инат. Но има хора, които са на ваша страна и ще му дадат други имена – изразяване и реализиране на личната си воля, чрез устояване, дисциплина, постоянство, целенасоченост и здрава амбиция.

Зависи дали някой е с вас или против вас, дали иска да ви помогне в успеха или да ви спре.

Всичко е относително... и зависи от коя страна се намираш, от гледната точка.

А вие на чия страна сте – на своята собствена – имате желание и желаете да ги постигнете или ... се навивате да се откажете и да зарадвате хората, които не желаят вие да успеете.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554683
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697