Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2012 09:02 - Парите - верен наш слуга
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 627 Коментари: 0 Гласове:
4



 ·        За парите – не знаем защо сте решили, че парите са носители на беди, когато е вярно обратното – че липсата им води до трудности и неприятности. Никой не може да каже, че самите пари са му навредили. Можете да се оплачете, че някой човек ви е навредил чрез парите, но самите те не са посегнали към никого. Смешното е,  че вие отказвате да видите самата отговорност в чист вид, отговорността  на човека към парите, в неговото отношения към тях, а обвинявате парите, точно така, както сте обвинявали стола, от който сте паднали или четката, който ви е ударила по главата. Парите сами по себе си не могат да направят нищо – нито зло, нито добро, те са продължител, проводник на вашето чисто намерение към тях. Ако вие имате лоши намерения те ще ви послужат също така вярно, както и ако имате прекрасни намерения. Парите са източник на много тревоги- казвате вие. Много е удобно да мислите така и тогава махайки парите вие решавате, че сте премахнали и проблемите си. Абсурдно нали? Няма пари – няма проблеми? Така ли смятате? Чиста глупост. Който реши, че има проблеми, ще има и когато има пари и когато няма. Парите нямат нищо общо с това.

Парите са верен ваш слуга и ако вие намерите начин да бъдете техен добър господар, те ще ви се отбрагодарят и ще се размножат, т.е. ще доведат и още техни събратя при вас, защото ще знаят, че при вас ще намерят добро отношения и загриженост.

Парите са носители на енергия – енергията на парите, тя е чиста и прочистваща, поробяваща и обезпокояваща – в зависимост от това, какво искате да постигнете с нея, от това как гледате на нещата, т.е. от вашия начин на мислене. С която си дойдохме на темата – количеството и качеството на паричния поток  във вашия живот зависи от вашия начин на мислене. 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554858
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697