Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2012 20:11 - Пустата пещера
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1616 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.11.2012 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Може би в теб има една запусната от всички пещера. Огромна и празна. Изоставена и от теб и от хората. Може би, дори ти си да си бил първият, който й е обърнал гръб и я напуснал. А може би и да не е така. Може би си се почувствал изоставен от всички, че на никой не му пука за теб и тогава  си решил, че може би ти наистина не заслужаваш любов и внимание и си се предал. Но сега едва ли точно това е от значение. Това, което наистина има значение сега е това, че ти си отговорникът на тази пещера. И точно ти си човекът, който трябва да привлече и събере отново хората в нея. Точно ти си управителят, който трябва да направи всичко възможно, за да може тя отново да зазвъни от детски смехове, да заблести от светлина и в нея отново да стане приятно, привлекателно  и уютно. Да си спомниш какъв човек трябва да бъдеш,че отново да се превърнеш в любимец на хората.

Може би, това което ти е останало от онези дни е само криворазбраната гордост, честолюбие или достойнство. Нараненото его? Но не то ще ти помогне сега да напълниш пещерата с хора и любов. Достатъчно време си бил/а сам/а и си стискал/а зъби гордо и твърдо.  Не е ли време да признаеш, че не ти е хубаво така и да поканиш още хора при себе си? "Хора, елате при мен, не ми е хубаво да съм сам/а!, не ми се стои самичък/чка сред тази огромна и пуста пещера!"

Да, страшничко е да го обявиш така на всеослушание. Може би хората да са същите тази хора, които са били груби или са те наранявали тогава, но спомни си, че ти не си същия/щата като тогава. Пораснал/а си! Вече си голям/а!

А и ние сме с теб...
Може би най-малкото, което трябва да направиш е да запалиш светлината в нея, т.е. в себе си?

Твоите ангели...




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545770
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697