Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2012 09:05 - Още малко за "Краят на Света"
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1331 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Поради енергията на Приключване на етап, за която вече говорихме не еднократно с вас, т.е. че не идва край, а приключване на Етап, Важен етап, много души имат силното чувство, че вече са приключили и е време да се приберат у Дома. Изпитват силно влечение да си отидат и да изоставят земята, семействата, любимите си същества. Това създава някаква атмосфера на Край! Поради неговата масовост, дори се говори за край на Света!

Душите, които са по-напред поне с няколко крачки в развитието си разбират, че нямат нужда да умрат за да се преродят. Това може да стане вече по време на живота им. Точно за това и говорим за възнасяне, т.е. вие може да преодолявате граници и възкръствате по време на един живот и то много пъти. Това удължава дните ви тук на Земята, като ги прави и по-разнообразни и богати на възможности.

Помислете си, че вече нямате нужда да напускате Дома си за да отидете някъде. Благодарение на интернет-връзките, вие контактувате с целия свят, без да напускате стаята си и без да ставате от мястото си. Може да сменяте професии, семейно положение, дори пола си и органи от тялото си. Тази динамичност, тази възможност за промяна и избор ви прави свободни да сменяте вътрешния си образ, а заедно с това и т.нар. съдба.

Отдавна говорим, че вече няма "написано", вече писателите сте вие. Моливът на Съдбата е във вашите ръце.

Има сред вас хора, които говорят за Икашови записи. И това е чудесно, че искате да надникнете в тях. Но смешното е, че точно когато ги открихте, те вече не са актуални. Те са също така динамични и променяеми като всичко останало написано до сега.

Някои се хващате за миналото, за опита си, и това е добре, разбира се, защото така се градите като личности, но заедно с това можете свободно да градите и бъдещето си, точно такова, каквото желаете. Няма вече дадености, обречености за цял живот. Имате СВОБОДА. Сега въпросът е да се научите да ползвате тази СВОБОДА, да се научите да кормувате, да управлявате себе си, своя живот, обстоятелствата. Да се научите да "дръпнете ръчката" и да преминете на САМОУПРАВЛЕНИЕ. Това не значи, че ще сте сами, а това значи, че вие управлявате нещата, че вашите желания стават все по-изпълними и решаващи.

Човечеството като цяло расте, а заедно с него и вие. Това значи, че расте и неговото влияние върху всичко, което е около него. Да пораснеш значи и да осъзнаеш своята отговорност и към себе си и към околния свят. Да си зрял, да поемеш отговорност за себе си, за своите мисли, думи, дела. Да осъзнаеш, с цялата си душа, с всяка клетка на съществото си, че от всичко, което мислиш, говориш правиш ИМА ПОСЛЕДИЦИ и ти да си достатъчно голям за да можеш да погледнеш по-надалеч и да видиш тези последици. Да бъдеш отговорен за тях. Да живееш така, че да бъдеш горд от себе си и да погледнеш около себе си и да кажеш с нескривана гордост – АЗ НАПРАВИХ ТОВА! АЗ ГО ПОСТИГНАХ!

Готови ли сте за живеете така, че да бъдете след това горди от делата си, от последиците на вашите дела?

Замислете се за това! Няма край на света! Има край на безотговорността. Няма "Божи съд", няма да има наказания и отхвърляния. Ще има работа по осъзнаване на силите си, на възможностите си, на бъдещито ви развитие. Точно така, както го правим и сега чрез всички, които са готови да бъдат наши канали, така както и Виктория Леви-Реувен го прави.

Тук сме, с вас сме...за по-добро бъдеще на вас, на вашите деца, на вашата Планета.

Вашите ангели




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555472
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697