Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2012 15:19 - 12-12-12 - Преход към новите енергии
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 946 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прехода към Новите енергии
Ако не направите вътрешните си промени за да достигнете вратата на прехода, едва ли ще преминете през него. Ако смятате, че има някаква уловка и трик – прави сте! Уловката е в това, че тази врата е поставена дос та високо и може да се докоснете до нея, само вие успеете да се издигнете до там. Издигайки се духовно, кармично, енергийно, работейки с новите и по-леки енергии, правейки изчистване на стари модели и кармични възли, вие с лекота ще се издигнете до тези височини.
Чували ли сте как се качват алпинистите до Еверест? Понеже там въздухът е много по-разреден и за да може тялото им да свикне с това, те се изкачват на етапи. Преминават разстоянието на точно определени отсечки във височината и атмосферното налягане. Изкачват се и после се връщат във временния си лагер. И после пак и пак докато телата им свикнат. Това правите и вие – изчаквате се, вдишвате от новите енергии и после пак назад към старото и познатото. И после пак и пак, докато не решите, че вече е безопасно да останете там и да си построите следващия си временен лагер и да започнете новата процедура.
И за тези, които не са тръгнали към "Еверест" искаме да ги успокоим – ако не сте тръгнали, няма и да стигнете. Можете направо да си останете в старото и познатото.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555871
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697