Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2013 08:19 - Защо има войни?
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 2076 Коментари: 0 Гласове:
4



 ЗАЩО ИМА ВОЙНИ?

Мисля, че и вие сте свидетели, че около нас непрекъснато се говори, а за съжаление не само се говори, но и реално се водят войни. Животът ни се превърна в борба/война. Ние живеем като воини. Ежедневни воини, непрекъснато воювайки за нещо си. Войната се превърна в начин на живот. А аз съм миролюбка и миротворец за това и се обърнах за помощ към моите ангели и Господ и ги попитах "Защо има войни". Ето и отговора:
Виктория, в основата на война има само една простичка дума"НЯМА", която толкова често е употребяване, че се забива в съзнанието на хората и те започват да живеят в няма, в дефицит, в лишения, бедност, немотия..
Толкова се пристрастяват, че започват да виждат НЯМА и там където има. Нямането се превръща в мироглед, в същност, във втора природа. А нямането води до борби и войни за имаме.
Ако хората започнат да виждат ИМА, тогава ще има и изходи, ще има и възможности, ще има и изобилие.
Ти, Вълшебнице си се научила да превръщаш НЯМАНЕТО в ИМАНЕ и в това е твоята сила. Точно това е истински позитивизъм. Да плетеш от "сламата злато", ОТ НИЩОТО ДА ПРАВИШ НЕЩО, но не от нищото - скандали и конфликти
(защото има и такива специалисти), а да трансформираш "негативното" в прекрасно. За това и нямаш войни нито в себе си, а все по-малко ги срещаш и около себе си. Миролюбец и още по-важно миротворец. Мирът ти е важен. Светът ти е важен. Важен ти е резултатът, но ти е важен и човекът, важна ти е целта, но и средствата за това.
Както кучетата, дресирани за бой и борба се държат гладни, защото така озверяват и освирепяват, така и управляващите светът поддържат глад във вас за нещо си... Гладът в очите и душите ви е много по-голям от този в коремите ви.
Задоволете Гладът си за Любов/внимание/енергия/доброта, Задоволете Гладът на Душата си, тогава и толкова лесно ще Задоволите и гладът на Телата си. Те имат нужда от толкова малко неща. А вие поддържайки гладът си за материални неща, задоволйвайки непрекъснато неговото нарасване, забравяте, че сте гладни, ДА ГЛАДНИ СТЕ, НО НЕ ЗА МАТЕРИАЛНИ БЛАГА, А ЗА БЛИЗКА ДУША, ЗА ДОБРА ДУМА, ЗА ПРИЯТЕЛСКА РЪКА, ЗА ИЗСЛУШВАЩ ВИ ПРИЯТЕЛ, ЗА РАЗРИРАТЕЛСТВО, ЗА МИР, ПОКОЙ, СВЕТЛИНА.
Смешното е, че гладни за всички тези неща, вие им обръщате подигравателно гръб и отивате на пазара на евтините дранкулки.
За това се водят войни, Виктория, защото вие избирате Нямането, а не изобилието. Защото вие се поддавате и вярвате, че няма, дотолкова, че и да видите Имането го отминавате, защото не вярвате в него.
Помниш нали "Те, такова животно нема" - казал Вуте. Че и сега в съвремените времена, как реагирате, когато нещо е толкова хубаво, казвате "Няма такова нещо, няма такива неща!". С отричане, с неприемане. За това и има война. Защото не приемате рая в Душите си, а той е тук, сега, на земята и в Душата.

Благодаря,че ни попита Виктория и че го споделяш. Може би така повече хора ще разберат защо има война...
Ако всяко едно нямане превърнете в имане и войните ще изчезнат от света. Завинаги!




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2556276
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697