Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 14:46 - Читател попита Коя е Виктория?
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 3078 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Какво представляват разговорите с Виктория Леви-Реувен? 
Каква е тяхната същност и каква ще е ползата за вас?

Защо точно Виктория?

Виктория Леви-Реувен е жена с богат жизнен и професионален опит. Естествено, че преживяното в личния ѝ живот през преминалите 55 години, ѝ помага в по-бързото ориентиране в ситуациите, представени от клиентите ѝ, в тяхното приемане и неосъждане. Родена в София, завършила Икономическия институт и работила в Математическия институт на БАН, тя решава, че иска да промени коренно живота си, омъжва се и заминава за Израел, където живее вече 23 години. Започвайки буквално от нулата в повечето от областите на живот. Не знайки езика, тя чисти жилища и офиси, след това работи като касиерка и продавачка, но шефовете ѝ бързо откриват нейните способности и тя съвсем скоро става шеф на цяла верига от магазини. Длъжност, която напуска да са си открие собствен ресторант за балканска вегетарианска кухня, който е еднствен по рода си в Израел по това време и малко изпреварва във времето модата на вететарианско, веганство и здравословно хранене. Установявайки, че работата е много по-тежка от печалбите, Виктория продава изгодно ресторанта си. Тя разбира, че цял живот се е учила да работи, но не се научила да печели пари. След дълги лутания се среща с Натали Бен Давид, създател и собственик на школата "Emotion". Там Виктория първоначално изучава и завършва курсът "Превратна точка" – за отношенията ни с парите, след това и всички останали курсове за личен, бизнес и групов тренинг – life coach. През 2006 основава личен бизнес, който през 2007 се превръща в УЧИЛИЩЕ ПО ЩАСТИЕ. През 2008 г. Виктория вече е в България за да може да популяризира своята система на работа. По това време там още не са чували за тази професия и тя е една от първите, която я практикува. Предимството ѝ е, че е родена в България и познава чудесно българската действителност и манталитет, а от друга страна е изучавала и познава една друга и специфична, модерна и напредничева действителност и начин на живот, каквито са в Израел. Тогава се появяват и първите ѝ клиенти и от България и тя започва активно да развива дейността си – курсове, семинари и най-вече лични разговори по скайп, които разрешават на хора от цял свят да поемат от нейните знания, опит и висок професионализъм. И така вече повече от 6 години...
Какво е life coach?
Това е съвсем нова, но широко разпространена методика на работа, която се развива бързо тъй като се откри и доказа, че това, което стои в основата на начина ни на живот е съзнанието ни, т.е. начина ни на мислене. Life coach - това е треньор на съзнанието. Чрез поредица от разговори се установява кои са вашите желания, мечти, стремежи, на къде искате да се развиете и какви промени искате да направите в живота си.
Виктория го определя като процес, пътешествие, пълно с приключения, в което Клиентът е Капитанът на кораба, а Треньрът е в ролята на Компас, който насочва Капитанът да достигне до предварително поставената цел. Голямо предимство е, че по време на тренировъчния период "две глави мислят за успеха на едната", т.е. вие се срещате с човек, който е силно заинтересован от вашия успех. Имате контакт с високообразован и професионален специалист, който работи на ваша страна, пази вашите интереси, за ваше благо и добро. Попадате в атмосфера на пълно приемане, чиста от критика, осъждане и обвинения. Това тъй рядко срещано чудо са преживяли вече десетки българоговорящи от цял свят. Това, че могат да се срещнат и да поговорят на родния си език е голямо предимство и за хората живеещи в чужбина.
Какво е контактьорство?
Освен развитието си в сферата на тренинга на съзнанието, Виктория има природен талант, а в последствие е открила изучила и развила способността си да контактува, да приема послания и да ги предава по най-подходящия, здравословен и напълно безвреден начин на Клиентите си. Тази способност тя комбинира с методите и принципите на тренинга и това значително повишава ефективността на процеса на трансформация, който преминават клиентите й. 
Работа с енергиите на Висшите сили на Светлината и Любовта, Ангели и Арахангели и медитации
Тези вид срещи са подходящи за хора, които вярват и могат да се потопят в атмосферата и енергията, която Вселената така щедро ни изпраща чрез Виктория и да поемат максимално от нейните дарове – кристална чистота, безусловна любов и безгранична мъдрост. Тази енергия има лечителско, но и най-вече прочистващо въздействие. Чрез нея се изчистват и стопяват всички блокажи, задръсвания и стопери на щедрото вселенско благоденствие, насочено към нас.
По време на разговорите се зачита абсолютно свободната воля на Клиента и се действа за негово най-висше добро, съобразно с неговата житейска мисия и желанията на неговите Душа, Тяло и Съзнание. 
Какви продукти/услуги може да намерите в УЧИЛИЩЕ ПО ЩАСТИЕ?
1. Тренинг – период на провеждане 24-30 разговора. Срещите се състоят един път седмично по скайп. Цена – 200 лв./евро на месец.
Тренингът е процес и е подходящ за хора, които са готови да вложат време, енергия, средства за да променят живота си и да го насочат в посока, която им носи здраве, щастие, успехи, благосъстояние.
2. Еднократни срещи – Цена 50 лв./евро на час.
В тях се включват:
- Разговор за научаване на Житейската мисия 
- Разговор за получаване на послания и информация от "отвъдното"
- Разговори за енергийно изчистване, стопяване и трансформиране на блокажи, стресове, страхове от миналото и т.н.
- Разговори за изчистване на стари кармични връзки, твърдения, освободаване от обещания и клетви.
- Разговори за балансиране на мъжката и женската енергия у нас.
- Разговори за съеднияване, обединяване и съюзяване на личните ни Душа, Тяло, Съзнание.
- Разговори за обучаване в отваряне, приемане, изпитване и излъчване на безусловна божествена любов.
3. Курсове:
Курсовете на Училище по щастие се обявяват във ФБ или получавате съобщение но имейл, ако сте в листата на УЩ и са основно в две тематики:
- Развитие на духовната ви сфера
- Развитие на материалната схера
- И тяхното обединяване – духовно и материално богати.
Курсове, които са проведени до сега и с вероятност за повторение от есента:
- Диалог с Ангелите
- Съчетаване на Финансовото и духовно обогатяване
- Създаване на Духовен бизнес – съчетаване духовност и бизнес
- Финансова свобода и др.
Курсовете се провеждат по скайп, в малки групи около 5 човека, един път седмично по 2 часа. 12 срещи/3 месеца. Цена на курса е 80 лв. на месец.

4. Семинари:
Семинарите са тридневни и се провеждат в България, един път годишно обикновено пролет/есен в някои от уикендите. При тях се изисква лично присъствие и интезивна работа. Цена на семинарите 150 лв., която включва и храната по време на семинара и един личен разговор с Виктория Леви-Реувен. Участниците на семинарите получават специални намаления при участие в курсовете и други меропирятия.


Какво печелите от срещите си Виктория Леви-Реувен?
Чудесното е, че от срещите си с Виктория, поради нейната щедрост, вие излизате винаги обогатени, което значи с лична печалба. По време на разговорите си с нея, вие се срещате предимно със себе си и точно от тези си срещи вие получавате нови и непознати ви до сега преживявания. Откривате безусловното приемане и любов, които сте поканени да пренесете и в отношенията си със себе си. Това се оказва съвсем нова основа за реализиране на плановете си за бъдеще.
Представяне на препоръки и гаранции?
В УЧИЛИЩЕ ПО ЩАСТИЕ разполагаме с десетки препоръки, които естествено можем да публикуваме. Но вие вече сте чели достатъчно за успехите на другите. Това, което е проработило при тях, може да не проработи при вас, нали? За това, въпреки,че може да ви убедим, че ние работим индивидуално и специфично с всеки, съобразно с неговите си мечти и стремежи, ние ви приканваме да се вслушате в интуицията ви, във вътрешния си глас, който ще ви каже, дали тук е подходящо място за вас или не.
В заключение няколко думи от Виктория:
"Въпреки, че не към консултант, а треньор и контактьор, този път ще си позволя да ви дам съвет – Не отлагайте! Не разчитайте, че "Виктория винаги е тук и ще е свободна за мен."
Времената се менят. Няма по-подходящо време от осъществяване на мечтите ви от сега!
Твърденията "Нямам време! Нямам пари!" много бързо се превръща в "Нямам сила!" Апатията, отчаянието, безверието ни обхваща и побеждава. Запомнете това са само оправдания. А търсим ли оправдания, винаги ще намерим. Търсим ли начини, също винаги ще намерим. Повечето от мечтите съм осъществила без да знам как ще ги заплатя, без да съм имала време и пари за това. Но те вече са факт!
Вярвам във вас, точно толкова, колкото вярвам в себе си и в това, че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!
Нищо не може да застане между вас и желанията ви, ако Волята и Страстта са ви обзели и задвижили.

КОНТАКТИ:
victoria.happinessschool@gmail.com



Гласувай:
0



1. skarif - Благодаря!
20.09.2013 15:02
Благодаря за отговора! Таксите са непосилни за мен. Методът нашумя в последните години. Не ми е непознат, но ще остане все така недостъпен. Успех на всички, които го практикуват!
цитирай
2. victoriavselena - в сряда
20.09.2013 15:12
от 20.30 часа по скайп има медитация - вход свободен,
записване на victoria.hapinessschool@gmail.com
Когато има желание - възможности винаги има.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554930
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697