Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2013 09:46 - Хлопнатите пред нас врати
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1529 Коментари: 0 Гласове:
4



 Хлопнатите врати

Всеки има своите хлопнати врати, затворени пътища, стени, пропасти, изчезнали възможности. Но при случая с "хлопнатите врати" добавъчната болка е от внезапността и неочакваността от това една врата да ти се хлопне точно под носа ти и да изтрещи в ушите "Ти оставаш навън!"

Хлопнатите врати ни карат да се чувстваме малки, ненужни, нежелани, не допускани, не обичани, некадърни, не успяли... Накратко да бъдем хора от сорта "Не!", т.е. поне от второ качество.

Хлопнатите врати ни карат да се чувстваме изгонени, загубили се неудачници. Загубваме шанса си да успеем, но така ли е настина?

Най-силна е за приемане болката от безлюбие. Пред хлопнатата врата ние си оставаме необичани. А нали точно за това сме се родили, за любов?

Хайде днес да си обещаем да нехлопваме вратите си, нашите. Нито на себе си, нито на другите... Защото най-често ние сме тези, които си хлопваме нашите си врати пред нашите си носове и се лишаваме от възможности за осъществяването на желания и мечти.

А за чуждите врати ли? Има врати, които можем да разберем впоследствие, че най-хубавото, което ни се е случило е, че са останали   затворени за нас, но за останалите?...

За другите хлопнати пред нас врати, които са ни важни да бъдат отворени и разкриват нови възможности по пътя ни към мечтите ни, все някога ще намерим ключовете. Важно е да продължаваме да опитваме и да не се отказваме, да продължаваме.

Изчистете "хлопнатите врати" от душите си, от съзнанието и телата си и ще видите, че светът ще ви се усмихва много по-гостоприемно и доброжелателно. Защото някои неща съществуват само във фантазиите ни и ни се струва, че е така!

Всеки път, когато ви се иска да хлопнете някоя врата, когато виждате някоя хлопната пред вас врата, изчистете я. Това е просто вреден и невъзпитан навик, който признайте си прави много и излишен шум и има много, ама много театралничене...

Истинските вълшебници и чудодейци успяват да преминат през всички хлопнати врати, а вие сте такива, нали?

Вземете си инструменти като "допускане, отвореност, откритост, честност, желание за напредък,вяра в осъществяване на мечтите, оптимизъм и най-вече добро сърце, т.е. добронамереност", всичко това смазано добре с Любов и смело напред, да покорим и отворим хлопнатите от нас и пред нас врати.

Виктория Леви-Реувен




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2552932
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697