Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2014 18:51 - Отново за вещиците
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1606 Коментари: 0 Гласове:
1



 Отново за Вещиците
Вещиците не съществуват само в приказките – понякога те са частични образи от нашите дори най-любими същества, това е начин на поведение и енергийно общуване. Повечето вещици са не осъзнати и действат така по "стар навик" по инерция, недоумявайки защо се случват така нещата. За това написаното тук не е с цел да се обвиняват вещиците, а да се открие нетхния начин на поведение, изчистването ни от тяхното влияние и власт върху нас и най-вече – като велика победа е осъзнаването на самите вещици и трансформирането им в вършебници, чародейки и т.н.също така могъщи енергийни същества, които постигат желанията си, без да принасят себе си или някой друг в жертва.
Не можем да победим злото в тях, ако не вярваме в собствената си сила. Не може да се справим с техните влияния върху себе си, ако не се изчистим със собственото си желание да бъдем жертви.
Вникнали в собствените си вълшебнически мощни сили и умения, ние се убеждаваме, че сме способни да се справяме с вещиците и преставаме да се страхуваме от тях и тогава естествено те престават да бъдат чак толкова страшни и непобедими. Нали знаете, че на "страха очите са големи", т.е. ние всичко виждаме преувеличено.
Когато ние самите се справим със собствените си страхове от себе си, преодолеем недоверието си в себе си, увеличим увереността си, то ние ставаме и по-смели и дръзваме да се изправим с гордо вдигнати глави против своите вещици. В съотвествие с това започват да следват победа,след победа...,което естествено засилва още повече нашата увереност и сила.
Докато в един момент се случва чудото – прелом на силите – енергията на вещиците отслабва и ние, вълшебниците побеждаваме. 
Какво се изисква за това ли? Постоянство, постоянство, постоянство... и вярата в диалектически закон - Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Т.е. трансформацията като форма на необратима промяна. Ващиците се превръщат във вълшебници, т.е. преминават на страната на доброто.
Запомнете, че Доброто не може да победи докато вярва, че Злото е по-силно и мощно от него и се страхува от него. Едно срахливо Добро е слабо добро и ненужно!
Едно пасивно добро е също безполезно и понякога по-страшно и от всякакво друго зло.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2555516
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697