Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2014 08:27 - ЗАДАЧАТА НА СЪВРЕМИЕТО
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 1626 Коментари: 0 Гласове:
1



 С течение на времето Висшите сили на Светлината и Любовта или т.нар. Управители на целия Свят ни дават все повече и повече права, т.е. все повече зачитат нашата свободна воля.
Все повече се съобразяват с това, което ние искаме или не искаме.
Все повече ни изпълняват желанията, точно така, както сме ги поискали.
Но....
Цялата тази свобода е съвсем нова за нас.
И точно в това се състои този преходен период - да се научим да бъдем свободни, да бъдем Господари на живота си, да всемем живота си в свои ръце, да поемем отговорност за него и т.н.
Както и да го наречем - това ще бъде проява на доверието в нас, знак, че вече ние све пораснали и сме излезли от периода на пелени, прохождане, ранно детство, пубертет и т.н.
Естествено, че не всички сме на един етап на развитие - има хора, които цял живот си остават в детството и чакат някой - родители или Господ да се погрижи за тях.
Има и такива, които си остават в пубертета и все още воюват и правят на пук. На кого ли всъщност?
Отношенито ни към Бог като на родител е нещо старо и древно, очакаме той да ни обича безусловно и да ни изпълнява желанията. И най-очудващото е, че за разлика от родителите ни, той наистина го прави. Но... смешното е, че ние сърдим и на това. Недоволни сме. Вместо да се научим на искаме правилно, за изразяваме желанията си правилно, ние се цупим на Бог, че изпълнява точно това, което сме поискали - дословно.
Мили мои, предлагам ви вместо да ходите вечно нацулени и недоволни и пак отново и отново да не ми е нещо както трябва, да разберете, че периода на ранното ви детство свърши и е време да осъзнаете, че сте пораснали и узряли. ВЕЧЕ СТЕ ГОЛЕМИ! БОГ ВИ СЕ ДОВЕРЯВА И СЕ СЪОБРАЗЯВА С ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ.(друг е въпроса, че вие не знаете какво искате)
Точно в това се състои процесът на себеопознаване - да се взрете в себе си, да разберете що за човек сте, какво искате от живота, какво ще ви направи щастливи и да се научите да искате, да осъществявате своята 
ЛИЧНА СВОБОДНА ВОЛЯ. Което значи - да се научите и на свобода!
Готови ли сте на това?



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2545770
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697