Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2008 08:41 - Какво си пожелах за Новата 2009 г.?
Автор: victoriavselena Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3341 Коментари: 12 Гласове:
0



Пожелах си да бъда като "риба в свои води".

Има толкова много неща в този прост израз. Как ми се иска да намеря своето място в този свят, където да се чувствам съвсем у Дома - сигурна, чиста, приета, обичана, задоволена, спокойна, да мога да се отворя, да се разгърна, да се провикна, да се разпея, да споделя, обичаща, независима, самостоятелна, защитена, изпитваща удоволствие с всяка своя клетка, поемаща слънцето чрез всяка своя пора, дишаща с цялото си тяло, прегръщаща всеки свой орган, разтворена в пространството, любуваща се на благоденствието, отпусната върху вълните, освободена и освобождаваща, приминаваща през въздушни кули, проникваща в забранените зони от миналото и изчиствайки тяхната забрана да продлъжа олекотена напред към свят без огради и ограничения, в който всичко е достъпно, възможно, прекрасно, весело, чудесно, свят пълен с наслади, в който мога да се отпусна до край и да бъда себе си, самата аз, без маски, жестове на благоприличие, норми на  благовъзпитание, закони за поведение, затвори и ограничаващи ме правила.

Аз, себе си, в себе си и извън себе си, винаги такава – истинска, показала на яве всяка своя клетка, всеки свой спомен, изказала открито всяка своя мисъл. Плуваща свободно в собствените си води, разрешила на водата да ме обгърне и поведе към реката на собствения ми живот, в собствената си посока, палава и играеща по вълните на собственатата си милваща мощ.

Искам да бъда като риба в свои води. Амен!



Тагове:   новата,   Какво,


Гласувай:
0



1. victoriavselena - пожелавам ти и на теб
26.12.2008 10:33
да бъдеш себе си в себе си и извън себе си.
цитирай
2. temenuga - Твоята невероятно богата душа, с ...
26.12.2008 10:46
Твоята невероятно богата душа, с още по-богати проявления, плува спокойно в Морето на живота - сигурно, уверено, царствено. Защото е намерила своите води, познава ги прекрасно. И знае цената на Свободния Избор!
Светли бъдни дни, в бистри води, прекарани в уют, разбирателство и любов!
цитирай
3. malkiatprintz - AN-G-EL :):):)
27.12.2008 00:50
Има една хипотеза, според която AN-G-EL означава БЕЗ-ГНОСИС-БОГ. Сиреч, ангелите за това са ангели, защото не притежават познанието за Бога, те просто плуват в неговата среда, в неговата светлина и именно затова са ангели - Богът е тяхната среда :) Пожелавам ти, Виктория, както и на всички нас, които търсим своята среда, да намериш – и то не някога, а скоро – този свой Дом, където в пълна степен би могла да напуснеш двойнствеността в която битуваме всички и да се върнеш в душата си към единството със себе си и с всичко в света и да с исвободна като риба във вода, като птица в поднебесието, като ангел... :):):)
цитирай
4. victoriavselena - това, за което пишеш е точно така
27.12.2008 08:40
за това се отделяме от това свое естествено състояние на сливане с Бога и се раждаме на земята, придобиваме тяло, чувства, мисли, думи и т.н. ограничители за да видим нещата някакси "от страни" за да можем да се развием Защото когато сме вътре в нещо ние го приемаме като даденост, като най-естествено състояние и само когато се отделим от него или го загубим започваме да го ценим. Така става и със здравето ни, с любимите ни хора, с парите ни, с ценностите ни и др. За това тези които ценят това, което имат и си го пазят и съхваняват си остават ангели.
Благодаря ти за пожеланията. Чудесно е да си себе си и в себе си и извън себе си.
цитирай
5. krassko - Така можеш да се почувстваш само на езерата в Рила
27.12.2008 09:53
Пожелавам ти го да ти се случи тази година. Ние защо ходим там по няколко пъти в годината от толкова години:)))
цитирай
6. victoriavselena - наистина е така
27.12.2008 10:07
на високо и просторно място. Така се чувствам и срещу морето, и когато бях при делфините, когато чух за пръв път музиката на ....... (забравих името ще го допълня по късно)в първите мигове като че ли нещо в мен се отвори широко и не можех да спра сълзите си. Усещането е прекрасно и освобождаващо - завръщане у Дома.
цитирай
7. анонимен - xkAuDdfVGLBGfHvgL
24.05.2011 07:07
ThatВ’s more than senibsle! ThatВ’s a great post!
цитирай
8. анонимен - PstLMJRMsIQ
24.05.2011 15:02
usWwVs <a href="http://kxgewbnqnxaa.com/">kxgewbnqnxaa</a>
цитирай
9. анонимен - rNKXcAhpDwOz
24.05.2011 16:14
YouВ’re a real deep thinker. Thanks for shrnaig.
цитирай
10. анонимен - QLICpNZraWsges
25.05.2011 13:19
aJSPXZ <a href="http://qnhzcnhlxbpv.com/">qnhzcnhlxbpv</a>
цитирай
11. анонимен - rxdJjTLeSrolR
25.05.2011 18:12
kHqwjh , [url=http://kvnrthtehawc.com/]kvnrthtehawc[/url], [link=http://qichgokogglz.com/]qichgokogglz[/link], http://pkprkjikfgfr.com/
цитирай
12. анонимен - dmkkAyJZXhEJoTvD
25.05.2011 19:13
wQGkUh , [url=http://qbggimgskbwh.com/]qbggimgskbwh[/url], [link=http://scdowqlncekv.com/]scdowqlncekv[/link], http://avpemayknggq.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2552855
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697